Toysdaily 玩具日報

樓主: harrywong520

SOTA Street Fighter 街霸大本營 ~ 歡迎加盟 Update 1 Nov 08 P.74

原帖由 zero1985ex 於 10-12-2007 11:06 PM 發表
?v=0

街頭霸王 ll 人物檔案

本野唔錯咁喎~:shiny:
GEN咁勁:? 可以化解瞬獄殺:50:
原帖由 DQGUNDAM 於 10-12-2007 02:02 PM 發表
GEN咁勁:? 可以化解瞬獄殺:50:

故事中, Gen 係幾勁吓.  佢去除心中的雜念, 化解瞬獄殺.
Zero 3中, 如果豪鬼VS Gen, 打之前都有呢個場面.
原帖由 Duraxyll 於 11-12-2007 08:18 AM 發表

故事中, Gen 係幾勁吓.  佢去除心中的雜念, 化解瞬獄殺.
Zero 3中, 如果豪鬼VS Gen, 打之前都有呢個場面.

Gen有咁勁!真係吾知!打機得吾得呢?
頭像被屏蔽
街霸1有咩人真係唔記得la:(

終於有人講下我啦
原帖由 squareone 於 11-12-2007 09:26 AM 發表
GEN有幾勁? 大家有無留意, o向街霸1入面, 除o左大佬級 --- DON同SAGAT, 其他角色都無被選出做figure...

仲記唔記得日本, 烈(日本和尚, 剛拳的朋友), 忍者?  英國雙截EAGLE? (BIRDIE就出o左啦), 中國肥佬LEE? 美國 ...

GEN同BIRDIE出FIGURE因為佢地有份在ZERO版登場而已吧.
原帖由 Hikari 於 11-12-2007 10:58 AM 發表

GEN同BIRDIE出FIGURE因為佢地有份在ZERO版登場而已吧.

你又係一個SF強者, 我完全不知道!我極少打機
頭像被屏蔽
原帖由 squareone 於 11-12-2007 11:39 AM 發表
睇下呢度...超清楚的人物表:34:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Street_Fighter_characters

呀烈 ...

我諗當時的我真係好細個,都未見過這個game:sad:
近期分析(只是個人意見):
最珍貴及難搵舊版<<原色>>人物:
第一位: round 1 SODOM

第二位: round 2 VEGA

第三位: round 2 BLANKA & T.HAWK

第四位: round 2 KEN

第五位: round 2 CAMMY

第六位: round 1 CHUN LI

:78:
 本人分析QC最好應該是ROUND 2