Toysdaily 玩具日報

樓主: harrywong520

SOTA Street Fighter 街霸大本營 ~ 歡迎加盟 Update 1 Nov 08 P.74

咦, 立體化?
原帖由 squareone 於 12-12-2007 12:38 PM 發表
搞笑:34:

:34: :34: :34:
原帖由 squareone 於 12-12-2007 01:32 PM 發表
好耐無o向街打機啦...睇o黎今次走唔nut. :58: :57: :75:

我無去好耐啦! 重有我吾識打機:56:

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
原帖由 squareone 於 12-12-2007 01:58 PM 發表
好耐無o向街打機啦...睇o黎今次走唔nut.

型爆:43:

窮人 小劇場 純粹搞笑

T.HAWK: 點解冇咩講下我 我係SOTX 系列最高大最重身 果個 仲有隻鷹添 !

軍佬: 你大就型啦咩 有人記得你先得架  我就唔同係人都識我
T.HAWK: .......

T.HAWK: 我地係 S.S.F 交手後都 好耐冇打過 今日黎一個了斷 ..
軍佬:  好!

軍佬: 你的力量  同你的知名度 一樣 咁差

T.HAWK: 你唔好欺人太甚    .....看招............

T.HAWK: 我仲有 好多FAN 記得我 架  !!!

???: 你高興得太早  依家D動畫好流行的一樣野你都未試過 , 提升力量變 真XX  超級XXX , 比你見識下我的力量!!

真. 軍佬  降臨!!!!!!!!!!!  :70:

玩完 同埸加影 返D 影野比 各位大大 定驚:34: 今日手入 新玩具

漫畫??

各位大大 說的漫畫在那裏有 賣 我想買黎睇  請話我知 :handshake:
原帖由 cocoEXE 於 12-12-2007 09:21 PM 發表

今日在旺角見到
出左啦
我買左啦!!!
但要@$元
同印刷質素第一期差不多

你係邊到買家??

:50: 我都想買呀:30:

回覆 852# 的文章

brother... where is 旺角綠野X綜...???
thanks!!!
原帖由 sochunghojohn 於 11-12-2007 10:53 PM 發表

我同朋友都勁失望.......

呢張證明Poison 係.....男人:50: :69: :72: :30: :47: :31: :help: :unhappy: :Q :die:
Street Fighter IV pic is this real?_?:Q
原帖由 Duraxyll 於 13-12-2007 00:12 發表

我同朋友都勁失望.......

呢張證明Poison 係.....男人:50: :69: :72: :30: :47: :31: :help: :unhappy: :Q :die:

Duraxyll 兄..... :(
你唔係依家先知道下..... :34:
睇黎你得閒要多d請教我呢位街霸資深老師喇~(講笑) :58:
原帖由 deathscy 於 12-12-2007 10:10 PM 發表
各位大大 說的漫畫在那裏有 賣 我想買黎睇  請話我知 :handshake:

賣大陸書的地方