Toysdaily 玩具日報

查看: 382925|回復: 1183

SOTA Street Fighter 街霸大本營 ~ 歡迎加盟 Update 1 Nov 08 P.74

Update 1Nov 2008

新版SOTA Street Fighter Revolution one已返大貨....各位街霸迷留意!!現街價5xx頭 - 4隻全套..旺角賣玩具細商場.

本人之street fighter系列,大家見笑!!(update 24.3.08)
?v=0
?v=0
?v=0
?v=0
?v=0

size=5]

SOTA Street Fighter Revolution one 實物圖SOTA Street Fighter Revolution one

?v=0
?v=0
?v=0
?v=0
?v=0
?v=0

香港街霸迷邊個夠佢勁!http://thefwoosh.com/forum/viewtopic.php?t=45452

STREET FIGHTER IV開場畫面影片(睇多兩三次毒死你,請觀看IIA)
http://www.streetfighterworld.com/

street fighter系列角色之顏色分類 Round 1 - 4
http://www.joepal.com/img/sf/sota/index.html

Round 2 VEGA 實物圖
特別鳴謝:hobby_fighter33

限定神人豪鬼實物圖

STREET FIGHTER IV開場(請觀看IIA)

http://www.streetfighterworld.com/

ROUND1 - ROUND4 各色人物圖

圖中只供各大大參考.(英文字,美版,日文字,日版...QC無分別)

Master Gouken Exclusive
豪拳,豪鬼師兄,RYU,KEN師父(正常版,身有黑印版,戰鬥版,透明魂版,啡色別色版

戰鬥版

戰鬥版啡色別色版

透明魂版(Exclusive之中限定好少有)

限定版及PERVIEW版顯示圖 - 官方圖片

好多大大問: PERVIEW與限定同舊版有有咩分別呀?

答: 分別好大PERVIEW與限定玩具形態改變, 最重要樣子型,兇猛了很多,就是簡單解答

限定2500隻 DAN 原色(粉紅)及 別色 (綠色)
限定版豪鬼(神人) 原色
限定殺意龍(殺) 原色

PERVIEW版豪鬼(天) 原色
PERVIEW版 KEN原色
PERVIEW版 龍 原色

SOTA 部分人物實物圖
:64:
相片來源
http://www.toy-hyde.com/

我幫你! Plz pm 留 email 比我 send 相比你睇. :65:
張相真係好正呀:71:
:71:
幫下手啦!:64:
原帖由 nakamura 於 29-10-2007 01:36 AM 發表
我幫你! Plz pm 留 email 比我 send 相比你睇. :65:

大大,咁你有無BLANKA呀?
睇完張相好想加入行列:handshake:
系唔系而家好難買齊??
成日都有人放 sota 毒... 我就快忍唔住要入返一隻半隻看門口....
原帖由 魚旦 於 29-10-2007 11:23 AM 發表
成日都有人放 sota 毒... 我就快忍唔住要入返一隻半隻看門口....

:66:
原帖由 lowb 於 29-10-2007 10:39 AM 發表

邊一隻??
原帖由 ckc52322 於 29-10-2007 11:13 AM 發表
睇完張相好想加入行列:handshake:
系唔系而家好難買齊??

係呀....好多隻都好難搵家啦! 有心我都重欠3隻
原帖由 lowb 於 29-10-2007 10:39 AM 發表

我買左啦....超型呀:65: 你有無幾他想知
我睇拍賣網只系幾十蚊隻,好似幾底玩:he:
但係日版就2佰幾3佰:no:
想問大大知唔知有乜o野分別?
查實唔使玩日版我都ok不過真係想知多D:handshake:
原帖由 ckc52322 於 29-10-2007 11:56 AM 發表
我睇拍賣網只系幾十蚊隻,好似幾底玩:he:
但係日版就2佰幾3佰:no:
想問大大知唔知有乜o野分別?
查實唔使玩日版我都ok不過真係想知多D:handshake:

其實我都係買美版..D人好多人話假..但我買D就覺QC好好..你要留意好多角色好難搵..:63:
原帖由 harrywong520 於 29-10-2007 12:05 PM 發表

其實我都係買美版..D人好多人話假..但我買D就覺QC好好..你要留意好多角色好難搵..:63:

無乜所謂正所謂平有平玩:x
係唔係Sam Sui Po 有得賣??