Toysdaily 玩具日報

樓主: harrywong520

SOTA Street Fighter 街霸大本營 ~ 歡迎加盟 Update 1 Nov 08 P.74

原帖由 harrywong520 於 30-10-2007 12:52 發表

我都未買..不過是不是同一個系列呢?

yes,同一個系列

because haven't RYU & KEN body原模,so use豪鬼body,new出 ge RYU & KEN 同樣原因
初初street fighter 個價都叫ok,about $120 for 1,but while have鼠貨,個價立刻down down down,整度原本用正常價入ge都變左高價入:63:
Street fighter 真係好正,希望快D出多D

原帖由 Triple5Soul 於 30-10-2007 02:39 PM 發表
我都係Sota SF fans, 好正, 可以擺好多poses...

我係round 4 豪鬼出o個陣中毒, 一發不可收拾. 當時round 1 未有鼠貨, 所以個陣毒發時要高價入番Evil Ryu, 司令, Sagat...(白Ryu 就係等之前批鼠貨先捨得買番....). ...

點解有隻Alex喺度(右上)???請問幾時出架???

原帖由 ryu27 於 31-10-2007 01:26 AM 發表
Street fighter 真係好正,希望快D出多D

圖1右上藍色的是什麼人???是街霸角色嗎???
原帖由 老天尊 於 31-10-2007 08:25 AM 發表

圖1右上藍色的是什麼人???是街霸角色嗎???

係筋肉人<萬太郎>:34:
原帖由 DQGUNDAM 於 31-10-2007 01:07 AM 發表
初初street fighter 個價都叫ok,about $120 for 1,but while have鼠貨,個價立刻down down down,整度原本用正常價入ge都變左高價入:63:

我是300買左套round 3-4

round 1& 2 都未過100
原帖由 ryu27 於 31-10-2007 08:51 AM 發表

係筋肉人:34:

i cc
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
原帖由 DQGUNDAM 於 31-10-2007 01:07 AM 發表

但現在我先入左不足2星期...現在入有d都好貴..
DAN幾時出的?? 沒見過既..?:63: 漏一隻啦咁..
but都叫平 ga la,初初出時除左d冷門角色同某些別色外,其他都要over100,evil ryu,神人豪鬼要2xx-3xx tim,but while have鼠貨,全部個價立刻below 100,去到80,後來80都沒有,去到30-60,sigh......................真的記憶好深:30:
原帖由 潔白紙巾 於 31-10-2007 14:08 發表
DAN幾時出的?? 沒見過既..?:63: 漏一隻啦咁..

出左幾個月lu,because need係sota個網buy,so係街少見
原帖由 DQGUNDAM 於 31-10-2007 02:28 PM 發表

出左幾個月lu,because need係sota個網buy,so係街少見

我都未見過