Toysdaily 玩具日報

樓主: harrywong520

SOTA Street Fighter 街霸大本營 ~ 歡迎加盟 Update 1 Nov 08 P.74

原帖由 lowb 於 29-10-2007 01:35 PM 發表

:56::63::unhappy::time::Q:no::cool::die::49:

YAHOO有得賣,但係開左天價..你都去睇下啦!:50:
原帖由 harrywong520 於 30-10-2007 12:29 AM 發表

我已 pm 師兄問有關邊度可以入到貨,新手,請幫忙,thanks
原帖由 cal 於 30-10-2007 12:45 AM 發表

我已 pm 師兄問有關邊度可以入到貨,新手,請幫忙,thanks

琛水埗平均$50..但係不多角色

詳細地址PM你..但有就買..買少見少!!
原帖由 harrywong520 於 30-10-2007 12:29 AM 發表

乜YahXX條友咁狼,開天殺價,唔好去搶:blame: :* :angry:  
銅鑼灣16/F Round 1都係一半價錢咋
原帖由 老天尊 於 30-10-2007 08:29 AM 發表

乜YahXX條友咁狼,開天殺價,唔好去搶:blame: :* :angry:  
銅鑼灣16/F Round 1都係一半價錢咋

你隻春麗有無yahoo link 比我睇下
頭像被屏蔽
原帖由 squareone 於 30-10-2007 10:57 AM 發表
我都想買DAN :52:
邊度有, 可否PM我? :61:

我都未買..不過是不是同一個系列呢?
SOTATOY有DAN訂, 不過唔係粉紅色.
盛惠廿蚊美金未計運費.
我都係Sota SF fans, 好正, 可以擺好多poses...

我係round 4 豪鬼出o個陣中毒, 一發不可收拾. 當時round 1 未有鼠貨, 所以個陣毒發時要高價入番Evil Ryu, 司令, Sagat...(白Ryu 就係等之前批鼠貨先捨得買番....).:56:

遲d出E.Honda, Zangiff, Dhalsim 又要煩搵位display ...:62:
原帖由 Triple5Soul 於 30-10-2007 02:39 PM 發表
我都係Sota SF fans, 好正, 可以擺好多poses...

我係round 4 豪鬼出o個陣中毒, 一發不可收拾. 當時round 1 未有鼠貨, 所以個陣毒發時要高價入番Evil Ryu, 司令, Sagat...(白Ryu 就係等之前批鼠貨先捨得買番....). ...

有放毒啦:69:
(追加播放放毒):69:
原帖由 harrywong520 於 29-10-2007 00:41 發表
現在通緝
1)SODOM 日本武士(最右邊)
2)CHUN LI 春麗
3)VEGA 鐵面
大大幫下我手啦!!

:64:
相片來源http://www.toy-hyde.com/

...

welcome fans....我隻隻都有 :handshake:
原帖由 潮流特駒 於 30-10-2007 06:36 PM 發表

welcome fans....我隻隻都有 :handshake:

我重欠3隻..努力呀我
:61:
i only collect最初12個,now欠春麗 & RYU