Toysdaily 玩具日報

樓主: harrywong520

SOTA Street Fighter 街霸大本營 ~ 歡迎加盟 Update 1 Nov 08 P.74

唉! 我爭隻round1 既sodom就齊套, 如果搵唔到, 就淨儲16人街霸角色算!
原帖由 契哥 於 1-11-2007 01:35 PM 發表
唉! 我爭隻round1 既sodom就齊套, 如果搵唔到, 就淨儲16人街霸角色算!

.....!勁...你隻鐵面係邊到買:64: ?
又加毒啦:30:
原帖由 harrywong520 於 1-11-2007 02:52 PM 發表

.....!勁...你隻鐵面係邊到買:64: ?

我之前都係散買既, 但後來發現round2只有一隻青狼, 所以索性成套入。
之前鐵面公價都係70, 但而家貴左好多。

你有無去信和睇過?如果信和都無可以試下信和地庫間美玩店既尖咀分店或銅鑼灣d 美玩店。
原色難搵d, 反而影子色多d。
原帖由 契哥 於 1-11-2007 06:12 PM 發表

我之前都係散買既, 但後來發現round2只有一隻青狼, 所以索性成套入。
之前鐵面公價都係70, 但而家貴左好多。

你有無去信和睇過?如果信和都無可以試下信和地庫間美玩店既尖咀分店或銅鑼灣d 美玩店。
原色難搵 ...

信和我都去過但無見過有得買..美玩店既尖咀分店或銅鑼灣d 美玩店有無詳細地址呀??
原帖由 harrywong520 於 1-11-2007 06:15 PM 發表

信和我都去過但無見過有得買..美玩店既尖咀分店或銅鑼灣d 美玩店有無詳細地址呀??

尖咀果間唔知仲有無做, 地址係漆咸道南中國五礦大廈地庫, 落樓梯後轉左就係

銅鑼灣除左16樓, 糖街銅鑼灣中心都有玩具店
有無老友知道邊度有round 1 sodom賣? 唔該!
原帖由 契哥 於 1-11-2007 18:27 發表
有無老友知道邊度有round 1 sodom賣? 唔該!

i see銅鑼灣16樓have一套round 1,  $5XX,散買既無見過
我都want find round 1春麗:63:
原帖由 DQGUNDAM 於 1-11-2007 07:47 PM 發表
我都want find round 1春麗:63:

唔該巴打先。

乜雞旺賣哂果堆春麗? 之前應該仲有好多。
原帖由 契哥 於 1-11-2007 08:26 PM 發表

唔該巴打先。

無左好耐啦:26:
原帖由 契哥 於 1-11-2007 06:26 PM 發表

尖咀果間唔知仲有無做, 地址係漆咸道南中國五礦大廈地庫, 落樓梯後轉左就係

銅鑼灣除左16樓, 糖街銅鑼灣中心都有玩具店

尖沙咀果間執 jol 啦!!
原帖由 廁所仔 於 1-11-2007 10:15 PM 發表

尖沙咀果間執 jol 啦!!

我都吾知到係邊:26:
突然變了xmen vs street fighter :@
原帖由 契哥 於 1-11-2007 20:26 發表

唔該巴打先。

just 係yahxx 度see have sodom and春麗,but not 100% new(已拆),and the price is:30:
ps.this春麗i not buy la:45: