Toysdaily 玩具日報

樓主: harrywong520

SOTA Street Fighter 街霸大本營 ~ 歡迎加盟 Update 1 Nov 08 P.74

原帖由 Daredaddy 於 13-12-2007 12:25 AM 發表

Duraxyll 兄..... :(
你唔係依家先知道下..... :34:
睇黎你得閒要多d請教我呢位街霸資深老師喇~(講笑) :58:

佢是否去左泰國學師返黎:50:
原帖由 Daredaddy 於 12-12-2007 11:25 AM 發表

Duraxyll 兄..... :(
你唔係依家先知道下..... :34:
睇黎你得閒要多d請教我呢位街霸資深老師喇~(講笑) :58:

唔係唔知, 但我同我朋友一日未睇到日本Capcom 證實 , 就一直拒絕接受呢個事實.  (一直覺得係因為對女人用暴力笞唔arm, Capcom U.S.改sprite之事, 之後先講佢係男人)

一直希望日本Capcom話佢係女人.......但而家無望lu.....

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
原帖由 squareone 於 13-12-2007 11:42 AM 發表
:69: :69: :69: 人妖唔再打排球...改打街頭霸戰?

:46: ..........吓人.....妖.....:50: :70: 死啦
各大大盡快加入我們SF行列,享受我們之街頭格鬥趣味!:71:
今晚再加相本人SOTA SF系列之珍藏品! 再開放我自己之私人機地:34:
收到消息,近日有好多大大已在澳門大街買到好多平SOTA舊版人物已被搶購一空,SOTA 18年之STREET FIGHTER 角色玩具新貨效應,價格必定升溫!極少貨源已一隻都無,另外我已知好多貨可能都不會再返所以SOTA Round 1 武士 及 Round 2  角色都已無!另一方面,重有米奇貨都搶購一返,米奇貨源價都又升幾倍,出售價必定更大升幅,我留意到外國好多都被搶購一空之原色人物Round 2 ,又例如Round 2 KEN ,青狼與鷹佬都是一樣, 因份量夠,外國炒價極高少有!!:50:, 極之珍貴!!

重有ROUND 2 KEN珍珠白色是型過ROUND 1 RYU白色:58:
?v=1197564462

清貨呀! $10一隻, 有咩賣咩呀! $10..$10:34:

?v=0

SOTA SF 秘密機地, 我不想給我女朋友知!!:71:
?v=0

?v=0

但是,超龍傳我可以點放呢??:50: ..點好?

?v=0

:34: 比我發現重有一個秘密倉呀!:34:

?v=0

完成!!:62: :34:

型仔嗎??

原帖由 harrywong520 於 14-12-2007 12:53 AM 發表
?v=0

SOTA SF 秘密機地, 我不想給我女朋友知!!:71:
?v=0

http://farm3.stat ...
大大真是神人級收藏家, 又買多 set round 1 to 4...勁! Round 2 貴嗎?
原帖由 DeathStrike 於 14-12-2007 08:33 AM 發表
大大真是神人級收藏家, 又買多 set round 1 to 4...勁! Round 2 貴嗎?

不太貴Round 2! 平過旺角熱點!!...但是值得因為我自己覺得值回票價round 2 青怪, 膺佬, 好有質感, 好型呀, 好重呀! 如果你買到時必定同我一樣話值! ken 型到爆, 好過perview 版好多!又是值回票價!你買左未呀??

原帖由 harrywong520 於 14-12-2007 08:50 AM 發表

好很貴Round 2!!...但是值得因為我自己覺得值回票價round 2 青怪, 膺佬, 好有質感, 好型呀, 好重呀! 如果你買到時必定同我一樣話值! ken 型到爆, 好過perview 版好多!又是值回票價!你買左未呀??
round 2 我只得cammy and ken ja :50:  找不到 round 2, 剛剛買左 round 3 and 4 ja :45:
ken你買左幾錢呀! 原色好型,別色又吾差...round 3 and 4好似吾值錢咁哈哈