Toysdaily 玩具日報

樓主: harrywong520

SOTA Street Fighter 街霸大本營 ~ 歡迎加盟 Update 1 Nov 08 P.74

原帖由 hobby_fighter33 於 9-12-2007 06:40 AM 發表
各位SF 朋友, 有冇人熟悉日本限定呢? thanks...

日本限定?
Hmm,
Round 1:
粉藍卡, 熨銀字.
殺意隆 (壽屋 限定, 1000隻)
粉紅春麗 (chara-net限定, 1000隻)
粉藍春麗 (反斗城限定, 1000隻)

Round 2:
白Ken (Heat Hobby 限定, 500隻)
綠Vega (壽屋 限定, 500隻, 咬唎頭, 但之後有美版)
粉紅Cammy (Sofmap.com 限定, 500隻)
半透明Blanka (Blister Direct限定, 500隻)

Round3:
黄Balrog
藍Guile
紅Adon
橙Sakura
黑Gen
(Chara-Net, Blister Direct, 壽屋 限定, 每角色限定 350隻)

而黑Gen是日本限定中的限定, 因為其他都有美版packing而佢冇.

注意: 有日文單packing的閃電手奸笑殺意隆係老番.  黃卡奸笑殺意隆都係老番.

原帖由 Duraxyll 於 9-12-2007 10:11 PM 發表

日本限定?
Hmm,
Round 1:
粉藍卡, 熨銀字.

Round 2:
綠Vega (壽屋 限定 ...

好勁呀!Duraxyll你好有研究!!street fighter 研究家
頭像被屏蔽
原帖由 harrywong520 於 9-12-2007 09:50 AM 發表

好勁呀!Duraxyll你好有研究!!street fighter 研究家

唔係, 我都只係抄fwoosh 上面d checklist.  真正勁係努力list 出的幾位大大.

原帖由 zero1985ex 於 9-12-2007 09:54 AM 發表
下~~~~黑Gen~

澳門只售$88 咋wo~!!!!
現在都仲有得買wo~!!!!

剛拳d 別色限定, 我上年係ssp都見唔少tim.

HK, 澳門應該好少人玩別色呢家野, 有平都唔奇.
放上Ebay 一定有鬼佬買, 係鬼佬的夢幻品.

係美國呢面真係難搵, 始終澳門比美國近日本ma.
原帖由 Duraxyll 於 9-12-2007 10:11 PM 發表

日本限定?
Hmm,
Round 1:
粉藍卡, 熨銀字.

Round 2:
綠Vega (壽屋 限定 ...

thanks, Duraxyll :71:

日本限定, 早年買了兩款, 分別是Round 1殺意隆 (壽屋 限定, 1000隻) 三個頭可換, 而Round 2是 綠Vega (壽屋 限定, 500隻, 咬唎頭, 但之後有美版), 之後有美版...:30:

所以想睇睇其他round有冇出過限定...
原帖由 Duraxyll 於 9-12-2007 11:24 PM 發表

唔係, 我都只係抄fwoosh 上面d checklist.  真正勁係努力list 出的幾位大大.

剛拳d 別色限定, 我上年係ssp都見唔少tim.

HK, 澳門應該好少人玩別色呢家野, 有平都唔奇.
放上Ebay 一定有鬼佬買, 係鬼佬的夢 ...

Duraxyll ...你現住在美國??
原帖由 harrywong520 於 9-12-2007 10:37 AM 發表

Duraxyll ...你現住在美國??

Yes.
嘩! 美國買sota重易啦係吾係...又平! 不怪得你咁勁...英文又勁.......!:50:
原帖由 harrywong520 於 9-12-2007 11:05 AM 發表
嘩! 美國買sota重易啦係吾係...又平!:50:

錯la, 一隻係 14.99 美金.  平的就9.99.
Preview 17.99

你話呢?
原帖由 Duraxyll 於 10-12-2007 12:15 AM 發表

錯la, 一隻係 14.99 美金.  平的就9.99.
Preview 17.99

你話呢?

咁但係真係易搵好多!! 重有你地果邊多貨嗎? 我地香港只係去旺角, 葵芳, 銅鑼灣...無就無家啦!!
原帖由 harrywong520 於 9-12-2007 12:10 PM 發表

咁但係真係易搵好多!! 重有你地果邊多貨嗎? 我地香港只係去旺角, 葵芳, 銅鑼灣...無就無家啦!!

Online 有一兩隻, 漫畫店一兩隻.  一早清晒貨, 真係冇就冇啦.   Preview 都冇乜貨.

如果我係呢面好似你上兩個月先出去搵(唔計online order), 包保得個吉.

旺角, 葵芳, 銅鑼灣 果d..... 已剄放係度好幾年la.  正版又好老番又好, 都起嗎有新貨.
HK 易搵好多完先真.

回覆 721# 的文章

我買左呢三本合訂本。
另外分享下小小收藏:

見呢度都係街霸同好,分響下d舊鑿,睇下有無人o岩先~~

頭像被屏蔽
原帖由 Satogill 於 10-12-2007 03:33 AM 發表
見呢度都係街霸同好,分響下d舊鑿,睇下有無人o岩先~~

http://i3.photobucket.com/albums/y95/Satogill/Capcom%20Fighting%2 ...

:50: So COOL:50: ........:30: 又一個型死啦