Toysdaily 玩具日報

樓主: harrywong520

SOTA Street Fighter 街霸大本營 ~ 歡迎加盟 Update 1 Nov 08 P.74

頭像被屏蔽
原帖由 squareone 於 7-12-2007 10:57 PM 發表
搞笑
http://www.youtube.com/watch?v=ED6TArQQJ3g&feature=related

好亂呀!人人都用到!!:50:
[quote]原帖由 harrywong520 於 7-12-2007 06:27 PM 發表
?v=0
<借相一用>

大發現
重有發覺以上zero1985ex買左一隻應該

是番版黎!!因為這隻豪鬼髮色是沒有粉紅位
大家可以參照我page 1 角色之顏色分類,我隻是無粉紅位

剛一入你地估下幾多錢??
原價$150:50: ..用$4x買左:34: 隻正版哈哈!平!

我暫時無相機,我發現盒內背多了一張貼紙是warning,之前我搵返之前買左round 4 再詳細睇下盒紙質素,好細心!我發現正版係print得細微家!

我是一個玩具搜尋者,現尋日焼けしたさくら~[殺意櫻]:34:
破30000...依家先700,雖然有d難度,但都支持
revolution 1出左實爆post la~~:74:
原帖由 maxwell22 於 8-12-2007 10:42 AM 發表
破30000...依家先700,雖然有d難度,但都支持
revolution 1出左實爆post la~~:74:

多謝你maxwell22支持
原帖由 harrywong520 於 8/12/2007 12:21 AM 發表
[quote]原帖由 harrywong520 於 7-12-2007 06:27 PM 發表
?v=0
<借相一用>

大發現 ...

個分色都唔一定啱架~
就see 神人2個都有人字拖就知,,,,,,,,,,,,,
原帖由 玩具Kenny 於 8-12-2007 03:01 PM 發表

個分色都唔一定啱架~

你去睇下我有第一頁有個色之分類表, 我個一隻係無人字拖
原帖由 玩具Kenny 於 8-12-2007 03:01 PM 發表

個分色都唔一定啱架~

我全部買都係啱架~~~~
今日楂車落左香港某個玩具熱點! 發覺SOTA 已無了很多...就算有都已升左, 例如司令升到$8X:50: ! ROUND1 日本武士$29X

重有今日經個玩具鋪...唉比我搵到2隻...Round 2 ken:50:  又是最後2隻:58:原色內盒紙發霉,但又是全新無開,最緊要是Ken素體完全沒有問題, 存倉可能太耐啦!無所謂入!

我諗都無諗放下$200, 走了:43: 平過yahoo炒價:34:

?v=0

現有資料...春麗(原色)$8X ! KEN (白色) $9X

我知道地方如有興趣大大PM我:71:

重有大家有無留意我之前post之青狼之色

For all SF lovers............ The fake stuff of Gouki, Ryu and Ken vers. 2.0 have been arrived in HK.................. No box also.  Please pay attention!!!  :70:
原帖由 Douglas.M.Saint 於 8-12-2007 07:46 PM 發表
For all SF lovers............ The fake stuff of Gouki, Ryu and Ken vers. 2.0 have been arrived in HK.................. No box also.  Please pay attention!!!  :70:

一早見到在yahoo 啦!我之前買了賣家有運送單,我就不怕買到fake stuff !:43: 現在我吾入啦! 現在入返舊版重型!
原帖由 Douglas.M.Saint 於 8-12-2007 19:46 發表

yes,because no box so i not buy