Toysdaily 玩具日報

樓主: harrywong520

SOTA Street Fighter 街霸大本營 ~ 歡迎加盟 Update 1 Nov 08 P.74

佢個名唔係殺意桵, 係日焼けしたさくら (晒黑了的桵).  Marvel Super Heroes VS Street Fighter 出現.
所以係冇紅眼.  公仔都係冇紅眼.
原帖由 Duraxyll 於 6-12-2007 10:39 PM 發表
佢個名唔係殺意桵, 係日焼けしたさくら (晒黑了的桵).  Marvel Super Heroes VS Street Fighter 出現.
所以係冇紅眼.  公仔都係冇紅眼.

Thank you !!
突然間想要 SDCC 版 cammy... 其實 street fighter 中我最 like 係 cammy :43:
原帖由 DeathStrike 於 7-12-2007 12:16 AM 發表
突然間想要 SDCC 版 cammy... 其實 street fighter 中我最 like 係 cammy :43:

其實都幾好,我都想入返隻玩下
原帖由 harrywong520 於 6-12-2007 12:16 PM 發表

好多都好型呀!

新出o既3隻preview唔同比例(我又無買preview版豪鬼喎~),所以都無放入櫃~
有時一個角色有幾隻色都鐘意(都係自己打o個時會用o個d色),所以一個角色有幾盒(最多係軍佬,仲無開到添)
原帖由 Satogill 於 7-12-2007 09:57 AM 發表

新出o既3隻preview唔同比例(我又無買preview版豪鬼喎~),所以都無放入櫃~
有時一個角色有幾隻色都鐘意(都係自己打o個時會用o個d色),所以一個角色有幾盒(最多係軍佬,仲無開到添)

其實新Perview 版SIZE 同身都係吾同,但係個人其實我地叫初版Round 1 龍�Round 2 KEN QC係最好真是推薦舊版!新PERVIEW版係好似型左少少但QC同用料是差左好多,但比例上都係初版最好!你見返page 1 我張全家相係好好比例

大家知不知道我感覺到3隻perview版�殺意龍用膠料上都比較新版神人是差了,大家注意!:69:
大家搵搵舊版角色啦,多d隱藏人物大大快dshow 相上黎啦:35:
原帖由 harrywong520 於 6-12-2007 09:07 PM 發表
大家知不知道我感覺到3隻perview版�殺意龍用膠料上都比較新版神人是差了,大家注意!:69:

大大唔開盒又點知呢?:?
原帖由 Duraxyll 於 7-12-2007 11:38 AM 發表

大大唔開盒又點知呢?:?

開左你都吾知啦!我忍吾住啦:38: ,只開膠塑:65: ,舊版一開就無得返回頭啦!所以無開過:69:
我要搵多一套儲呀! 我是一個玩具搜尋者又再出動:66:
原帖由 harrywong520 於 6-12-2007 10:45 PM 發表
我要搵多一套儲呀! 我是一個玩具搜尋者又再出動:66:

儲埋別色才是"滅殺之道":71:

http://thefwoosh.com/forum/viewtopic.php?t=45452
頭像被屏蔽
原帖由 Duraxyll 於 7-12-2007 12:03 PM 發表

儲埋別色才是"滅殺之道":71:

http://thefwoosh.com/forum/viewtopic.php?t=45452

嘩, 好強勁!
全部有齊!
原帖由 squareone 於 7-12-2007 12:38 PM 發表
我一出就買o左啦 :75:
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=46452&page=1#pid1507925

o~ 我買左之前阿龍封面o個本美版合訂本喇~