Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Pose+ Metal 系列新品 集中區

太空小五義哥頓 可動及玩點解說
https://youtu.be/8rBnyY-06dk

This is a piece of art!!! :$
成隻野最唔靚個位就係隻手背上既揭蓋,太明顯同埋似人地一般電器開蓋方式,其他已經好正,加埋而家最流行既膠板做人型,正。

可惜action toys 出細版同埋加合體parts, action toys係首選。
望住条村等抽水
銀河烈風基地 PV updated

Vince 發表於 16-12-2020 06:48 PM
銀河烈風基地 PV updated

https://youtu.be/nqMyj7NDMno

希望再販的其他四台機車有駕駛手把啊,不然也不想機車吧
Ultra777 發表於 16-12-2020 08:36 PM
希望再販的其他四台機車有駕駛手把啊,不然也不想機車吧

DX套裝幕臣我內容不變

都希望能出加強版幕臣我
金屬色有可動人仔機車要有把手
並要大改可以坐到人仔.....

提早發夢好了。哈哈。
POSE+ メタルシリーズ バイカンフー パイルフォーメーション 合身解説/ METAL series BAIKANFU Pile-Formation Demonstration

https://youtu.be/BxAN4GQP7SI

【製品レビュー】メタルシリーズ 《マシンロボ クロノスの大逆襲》
P+04 バイカンフー

https://poseplus.net/pages/p-04-review

假如P+出廸標撒旦六人眾
作為功夫漢宿敵就更好囉
P+04最遺憾係無妺妺莉娜...
等1月尾玩

純白騎士姬Saber 發表於 22-12-2020 12:34 PM
作為功夫漢宿敵就更好囉

希望妹妹跟大哥出埋就完美啦!廸標撒旦我都想佢出埋,有D壞人襯下好玩好多!!
設計得好用心同細心呀!!! 好正呀!!
就連單單阿龍同劍龍兩隻合體都可以玩, 唔駛一定要合體埋天威勇士, 勁正呀!!!
I JUST PICKED UP POSE+04 IN THE SUPERMAN SHOP (CTMA CTR):)
純白騎士姬Saber 發表於 22-12-2020 12:34 PM
作為功夫漢宿敵就更好囉

我覺得 蓮娜妹妹 跟埋隻 (運輸)兵 占美 一齊出應該會好正。
:p
Vince 發表於 22-12-2020 02:58 PM
我覺得 蓮娜妹妹 跟埋隻 (運輸)兵 占美 一齊出應該會好正。

蓮娜跟占美出,正~!
廸標撒旦六人眾,正~!
阿積+阿樂一SET出,正~!

無咩事我返出去繼續發夢~~ :DD