Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Pose+ Metal 系列新品 集中區

六神,我的也是才合體完,動二下,大腿有一支就爆關節了。。可動不佳的設計還爆關節,真的…
追風 發表於 24-11-2020 05:06 PM
六神,我的也是才合體完,動二下,大腿有一支就爆關節了。。可動不佳的設計還爆關節,真的… ...

巧化學?:50:

還好未買
不然我可能加入災情一份子.....:55:
Vince 發表於 23-11-2020 06:57 PM
Metal Series P+04 天威勇士 無敵鐵甲人 boxart updated
各位走私既c兄請注意:個盒有 50cm 高 .... 小心家 ...

呢間野啲期...... 莫講話出, 就算公佈都係冇影, 之前FB仲講到實牙實齒會陸續公佈啲未出既, 唔洗3年又3年, 而家連個post 都搵唔到, 唔知係唔係靜雞雞鏟咗
今次的「天威」&「歌顿」我都skip咗,只係訂了隻「幕臣鳥」基地。

期待下隻「銀河旋風」才下手吧!!!
mj23 發表於 26-11-2020 11:56 PM
呢間野啲期...... 莫講話出, 就算公佈都係冇影, 之前FB仲講到實牙實齒會陸續公佈啲未出既, 唔洗3年又3年, ...

師兄你講緊ACTION TOYS 定POSE+
兩間公司來
mj23 發表於 26-11-2020 11:56 PM
呢間野啲期...... 莫講話出, 就算公佈都係冇影, 之前FB仲講到實牙實齒會陸續公佈啲未出既, 唔洗3年又3年, ...

「呢間野」,由P+01開始到依家都唔夠3年,所有產品都有良好公佈同續報.....無的放矢都有個譜呀師兄........ :67:
ToyKnife 發表於 27-11-2020 04:55 PM
「呢間野」,由P+01開始到依家都唔夠3年,所有產品都有良好公佈同續報.....無的放矢都有個譜呀師兄...... ...

我都R哂頭佢做乜咁鬧pose+, 應該真係以為係同action toys同一間
展示 updated
pose_4.jpg pose_5.jpg pose_2.jpg pose_3.jpg pose_1.jpg
https://youtu.be/tuc8YJDR1KE

羅姆的面相沒很清楚 面罩處似乎是分件處理整體質感很好  相當用心

銀河烈風唔知幾時出番個金屬色版呢? 始終依家呢隻色太玩具FEEL...有別POSE+ 天威同哥頓上色咁有質感,
如果每部電單車都好似真實電單車咁既色, 成套玩具應該高級晒!!
haha19880311 發表於 5-12-2020 10:58 PM
銀河烈風唔知幾時出番個金屬色版呢? 始終依家呢隻色太玩具FEEL...有別POSE+ 天威同哥頓上色咁有質感,
如果 ...

你都谂到的事,你估佢地会唔知有E条水?

比钱买番旧合金=比钱买返遗憾,如果系你第1版第2版出左金属色消费者無左遗憾,就只系卖左N隻,比着你做生意都唔会咁啦,生意来的兄台你醒下✨
如果功夫漢可以送埋蓮娜...我就可以說服我自己....

我認我冇聽書,一路以為Pose+Action Toys係同公司唔同系列XD原來兩間唔同公司XD
阿龍個樣靚仔左?