Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Pose+ Metal 系列新品 集中區

北角奇趣有辦睇啦~

Pose+ 太空小五義 哥頓 updated
発売予定時期:12月中旬~12月下旬

kolon99999 發表於 20-11-2020 11:24 AM
北角奇趣有辦睇啦~

信和商場内店舖也有歌顿陳列品展示中
FAZZZZ 發表於 21-11-2020 05:01 PM
発売予定時期:12月中旬~12月下旬

日本都要十二月中下旬,那香港咪要等到明年一月?
本港販售時期情形同P+02相約
大概1月上/中旬應該有P+04玩吧:43:
Metal Series P+04 天威勇士 無敵鐵甲人 boxart updated
各位走私既c兄請注意:個盒有 50cm 高 .... 小心家中海關 ...

另外,日本發貨時間 delay 到 12月 ... 香港相信要等到 1月 ... :63:

Vince 發表於 23-11-2020 06:57 PM
Metal Series P+04 天威勇士 無敵鐵甲人 boxart updated
各位走私既c兄請注意:個盒有 50cm 高 .... 小心家 ...

再睇返...pose+係用現今技術....笨大係用10年前技術....無誤....
你說的沒錯,再過10年,笨大還是一樣技術沒進步的用合金魂來騙錢
heewing 發表於 23-11-2020 10:01 PM
再睇返...pose+係用現今技術....笨大係用10年前技術....無誤....

但定價就係現今
B記佢暫時只可以叫耐玩唔係咁易爛...當然QC真係有問題....不過佢D野真係越黎越貴! 貴到離晒譜, POST+天威唔夠愛! 睇左當買左
根本英俊 發表於 24-11-2020 12:52 PM
B記佢暫時只可以叫耐玩唔係咁易爛...當然QC真係有問題....不過佢D野真係越黎越貴! 貴到離晒譜, POST+天威唔 ...

B記佢暫時只可以叫耐玩唔係咁易爛 <= 我有小小保留 ...
六神 R 版,好多 c兄 一開盒己經出事 ...
小弟 隻 Gx-33R ... 拍片換手時亦爛了 ...
:die:

多謝提醒  發表於 24-11-2020 03:52 PM
各位走私既c兄請注意:個盒有 50cm 高 .... 小心家 ...

Thx Vince~ :handshake:
Vince 發表於 24-11-2020 12:56 PM
B記佢暫時只可以叫耐玩唔係咁易爛

咁化學:time:

聖誕禮物變辦年貨……