Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 《Yahoo拍賣》「競價品功能」運作公告

yahoo改到好垃圾~~
噚晚轉Carousel post 10件其實都幾方便,
但今朝收到5,6個message都係fb式講價~~

通訊功能十分繁忙,約左交收睇唔返資料,,大鍋
fb式講價:* 真係XXXX:blame:
mushroom 發表於 8-12-2017 04:24 PM
先入web版, 裏面條link用到嗎?

scan 過 QR Code, 都係話不支援, 睇 app 說明又無話要咩 OS version
peoplehen 發表於 8-12-2017 04:49 PM
yahoo改到好垃圾~~
噚晚轉Carousel post 10件其實都幾方便,
但今朝收到5,6個message都係fb式講價~~ ...

收收下就慣
有心想再賣先傾下就唔就到時間先算
martinnitram 發表於 8-12-2017 11:05 PM
scan 過 QR Code, 都係話不支援, 睇 app 說明又無話要咩 OS version

明白,我等web版用到至攪
大公司改親都無好嘢 有啲咩問題出現都籍口話升Cup
唔通佢地無試用過先改版
C字頭用過 人透明度唔高 最白痴係自己set已賣
Web 版試過慢到停咗 唔係賣咗野要揾返聯絡人都唔會裝apps
唔使錢post就俾佢賺下 否則零願食個負評
mushroom 發表於 8-12-2017 11:55 PM
明白,我等web版用到至攪

啱啱睇返, 終於見到話 an 機要 4.4 以上先用到個 app