Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 千值練天威勇士

咁似乎千值殿首批攞貨嘅都有花痕,咁遲吓諗住喺佢度買現貨嘅師兄都要小心,可能都係呢批貨:(
wwwkcc 發表於 27-7-2017 09:18 AM
咁似乎千值殿首批攞貨嘅都有花痕,咁遲吓諗住喺佢度買現貨嘅師兄都要小心,可能都係呢批貨 ...

其實用相同工序生產嘅, 應該都一樣會咁...
一係撻訂, 一係接受...
genesicgaogaiga 發表於 27-7-2017 06:47 AM
I went to sentinel and changed my one for missing paint on the leg. I checked three new ones, all th ...

揀3盒,3盒都出事,究竟有冇人中盒冇問題?
如官方電郵回覆係採用加強金屬效果技術, 咁極大機會全部都有。
柴灣20座男孩 發表於 27-7-2017 09:35 AM
揀3盒,3盒都出事,究竟有冇人中盒冇問題?

邊到買有得揀咁好, 我去佢個到買.
如果佢咁花法都當正常唔換, 咁我都唯有撻訂, 以後唔再訂千值嘢, 只買正常現貨算
wwwkcc 發表於 27-7-2017 09:18 AM
咁似乎千值殿首批攞貨嘅都有花痕,咁遲吓諗住喺佢度買現貨嘅師兄都要小心,可能都係呢批貨 ...

其實佢都係試下水溫, 睇下出第一批D人有咩反彈, 之前唔見佢咁做.

如果無咩回應, D人接受到就出大貨, 如果好大反應就要想下點拆彈.

到而家都未叫CALL拿貨, 我睇下佢呢次點收科.

之前MAX隻始源勇者王都可以收番整下隻尾, 佢今次係上色, 都好麻煩.

或者叫大家先拿2隻番去玩, 倍功夫6個月後再出過貨...................
馬仔 發表於 27-7-2017 01:50 PM
其實佢都係試下水溫, 睇下出第一批D人有咩反彈, 之前唔見佢咁做.

如果無咩回應, D人接受到就出大貨, 如果 ...

好彩天威我唔太中所以冇去訂,就算中我都比較傾向合金魂,但千值遲吓隻機甲創世記我好大期望,依家都唔知點好{:1_372:}

唔會咁強要搵QC部分試水溫?!依家QC問題訂左都要停手,何況想買既人!千值玩死自己
睇形勢過埋動漫至出大貨,由好期待變好擔心

老實講, 如果等多6個月可完全解決已被發現的問題, 我肯等, 成套到時先一齊收貨, 不過半年後係過年前後, 又係趕貨趕到傻

奉勸千值練一句, 如果現已派貨o既你肯回收, 應承D客會搞返好,  之後同未派D大貨一齊出,相信大部份客都肯, 起馬好似以前咁有被人讚o既售後服務, 會為客著想, 而且同最緊要保住呢幾年建立既名聲/商譽, 如果照直咁樣派大貨,  實有人放棄訂金, D貨蟹曬 , 再平售清貨,只會俾人覺得似十五機事件, 之後想搵人訂貨同以正價買都好難了

kinis 發表於 27-7-2017 07:26 PM
老實講, 如果等多6個月可完全解決已被發現的問題, 我肯等, 成套到時先一齊收貨, 不過半年後係過年前後,  ...

呢次睇下佢想要眼前呢舊錢,定將來信譽。
馬仔 發表於 27-7-2017 07:33 PM
呢次睇下佢想要眼前呢舊錢,定將來信譽。

其實估都估到係唔會回收, 而家隻野, 要維修就要睇紅色件有幾幾件可以拆得出, 如果冇乜邊件可拆出, 基本上要做過一批貨,如果係一部份貨, 當然有機會新做一批補貨, 但而家未聽見有好貨。 所以回收機會接近0。
如果佢唔回收,小弟寧願唔見幾舊
將來佢d產品都唔會再訂,睇現貨報告,甚至不買
利申:敗家儍仔一名
Sorry,無爬文,請問有冇分享 或 報告 帖子?