Toysdaily 玩具日報

查看: 39845|回復: 102

[分享討論] 千值練天威勇士

買左或未買0既友好,可以留意下小弟post的圖片衡量是否物有所值?
嘩嘩嘩! 唔係麻......{:1_236:}

乾林涼咧...表面光滑不是不良問題 ? ? ? 你娘,騙我著,噴漆做八年多的,底漆紅色不良,沒處理好,在上金油,就會變成這不良品的問題 ! ! ! 有在玩模型的,應該都知道....,幹 ! 千值練,以經不值得玩家在光顧了,品質爛,爛理由也爛.....幹

So it's out. But what happen to the paint job? Come on, don't do this to us Sentinel! Sorry to see your Baikanfu like that brother!
EDIT: I think those scratches are from bad QC. They probably had scratches on the plastic already and simply covered it with paint. The item itself is good, but the QC... Come on.
完全回覆有問題, 底部有底油, 如做了拋光, 表面光滑,點會出現爆花情況,這情況有2個, 一係膠件表面處理有問題, 一係底油出現問題。
呢個問題BANDIE都奶過野, 無記錯係成年嘅閃紅產品都出事...
點解老千可以係呢啲大問題上奶野
最後點?可以換定係無得換!佢只係解釋問題,但無解決辦法!要自己上過色?
完全係關公災難,件玩具已經唔平,肯第一時間出錢買你千記已經係超級捧場客了,咁樣回覆叫客人情何以堪

咁樣都唔係問題架話,出黎講下點先算嘞

有請千記關公
老實人 發表於 22-7-2017 09:02 PM
最後點?可以換定係無得換!佢只係解釋問題,但無解決辦法!要自己上過色? ...

今日再打上去客務同位小姐講左陣重申唔係明顯刮花冇得換
真係除左粗口之外都唔知講乜好…
唔知相+對話發過去日本千記有無作用?
又係呢啲油裂問題!!佢哋嘅ironma嘅金屬色紅油已經係咁,到依家都無改善好後悔訂咗。。。
千值練 wait report sin buy ka la.  lucky save money.....
taken 發表於 22-7-2017 09:47 PM
千值練 wait report sin buy ka la.  lucky save money.....

我個人只中佢WF SHOW個隻真三一同黑百合, 睇嚟都可以...
luciferdark 發表於 22-7-2017 09:58 PM
我個人只中佢WF SHOW個隻真三一同黑百合, 睇嚟都可以...

wait report sin buy la, don't waste money........

taken 發表於 22-7-2017 10:03 PM
wait report sin buy la, don't waste money........

我都唔明, 當時RIOBOT紅蓮螺巖佢地真係業界走到最前, 設計到QC都係, QC剩係YAMATO/ARCADIA先可以同佢地比, 點解會走到依家呢一步。