Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 千值練天威勇士

luciferdark 發表於 22-7-2017 10:05 PM
我都唔明, 當時RIOBOT紅蓮螺巖佢地真係業界走到最前, 設計到QC都係, QC剩係YAMATO/ARCADIA先可以同佢地比 ...

由出ironman 開始覺得千記內部轉左其他人run咁……當初破刃之劍打出名堂!之後品質開始下滑……
到依家等同磁石關節品牌間公司一樣,怕怕……
taken 發表於 22-7-2017 10:25 PM
由出ironman 開始覺得千記內部轉左其他人run咁……當初破刃之劍打出名堂!之後品質開始下滑……
到依家等 ...

咁又未等同, 不過再咁落去, 好快就...
其實ET前身CMS都有好多正野, 戰國魔神同埋友情合體。

老千呢幾年其實都有正野, 超獸(雖然輸在料), 同埋帝皇。

坦白講唔想老千死, Rockman 系列佢最齊...
同埋老千死埋, BANDIE就更老奉出爛野
luciferdark 發表於 22-7-2017 10:46 PM

喂千值吾好死啊!設計同比例好型傢!衰QC好吾抵!
Zacc 發表於 22-7-2017 10:54 PM
喂千值吾好死啊!設計同比例好型傢!衰QC好吾抵!

設計同比例...
今次倍功夫其實真係....

QC就真係睇住佢越嚟越爛
otfte 發表於 22-7-2017 09:21 PM
今日再打上去客務同位小姐講左陣重申唔係明顯刮花冇得換

下...手腳同背面花到咁都無得換?紅色無左忽見曬底都無!唔make sense 囉
luciferdark 發表於 22-7-2017 10:57 PM
設計同比例...
今次倍功夫其實真係....

我好擔心之後嗰隻真三一,睇灰模我想出手的!

Same here...  發表於 23-7-2017 09:43 AM
luciferdark 發表於 22-7-2017 10:46 PM

我都唔想老千死,但老千近年水準QC下跌好難支持……功夫漢第一日又有玩家中招……試問仲有人敢買?
taken 發表於 23-7-2017 01:48 AM
我都唔想老千死,但老千近年水準QC下跌好難支持……功夫漢第一日又有玩家中招……試問仲有人敢買? ...

斷空我,相信唔止我一個再俾機會佢, 但佢地一次又一次...唉
咁取唔取貨好.............
太離譜,應該po到日本官方facebook....
甘樣回覆好乜離譜...:67::*
物超所值啦!!!!

呢隻明顯系戰損版!!   XD^^
taken 發表於 23-7-2017 01:48 AM
我都唔想老千死,但老千近年水準QC下跌好難支持……功夫漢第一日又有玩家中招……試問仲有人敢買? ...

如果個別事件就係qc問題, 但如果全部都係咁, 即成批貨都有問題, 就係負責人問題。
已訂,提不提貨好呢?
{:1_237:}

這邊也有千值盲從,討論區也看的到這位,在這也看的到千值盲從...呵呵呵....當所有玩家都跟你一樣盲從嗎....,爛貨你也買是你的事,其他玩家不是笨蛋,不會比較....好嗎...千值盲從...@_@lll