Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 千值練 天威勇士 無敵鐵甲人 (#203 updated video 介紹)

點解...點解...千記要把紅色機設計到咁???
設計到同藍色機一樣咁型, 我今日就訂左啦....><...
唉...依家都唔知訂好唔訂好....
Personally....千記 is better....but 2.5 K......expensive
huiharvey 發表於 1-3-2017 02:21 PM
Personally....千記 is better....but 2.5 K......expensive

超獸都2.2K...2.5K 我覺得可以....3隻可動不錯的機械人...好過B廠3隻只可擺的機械人...><
不過都係o個句...天威勇士唔似天威勇士....唉....
合金魂再版, 呢隻可以pass 了
我會買if and only if:
1. 有裙甲 parts換(膊頭都有,裙甲有幾難)
2. 出貨後一個月內冇爆件斷件報告
千記出外型唔多受落無蓮娜就:38:

天威我冇愛,我會買if and only if:
1. 有裙甲parts換(膊頭都有,裙甲有幾難)

膊頭碌&#22050;合金魂都有,我覺得一樣難看。But千值合體後大腿比例好點。另外,合金魂有妹妹,為什麼千值冇?係唔係留一手!?
今次佢影相都好多低炒,睇落順眼左
反而上埋色成品都唔錯,但最擔心既係佢既關節強度
我始終覺得呢D變型合體類千記唔係好handle到
gazza1211 發表於 1-3-2017 02:39 PM
我會買if and only if:
1. 有裙甲 parts換(膊頭都有,裙甲有幾難)

追加多個胸口換件...唔該...
唔知邊到 傳 出黎既 比較圖。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
more 官圖

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
$23xx,個價好進取,如果合金魂再版係13魚以下,呢隻真係可以pass

睇見呢D官圖...真係咩FEEL 都番晒黎....

但係...胸口都裙甲....究竟有沒有千記的官方回覆一下...會追加替換件...
令紅色機更似番卡通的設定呀!!??

kyo353 發表於 1-3-2017 03:11 PM
今次佢影相都好多低炒,睇落順眼左
反而上埋色成品都唔錯,但最擔心既係佢既關節強度
我始終覺得呢D變型 ...

超獸我都斷過臂...original color 就改個斷臂位...
所以呢次都係睇定d先...

不過主因都是天威勇士改設計改到唔似天威勇士...先睇定d先訂...

此次定價如做得像又何妨(本來老千的定價隻隻頂天),問題是跟原作不少落差,已經不是買哪隻的問題根本問題是商品像不像,  gx39說真的就算了吧 萬岱此版1.時間也夠久了2.本身商品外觀的差異及把玩上的流暢度確實有修整改版必要,
選擇復刻重賣誠意不足.