Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 千值練 天威勇士 無敵鐵甲人 (#203 updated video 介紹)

超合金魂是一定不能接受,
但千值練這支走元祖設定.........我也接受不到...
只能PASS!!

無敵鐵甲人無晒氣勢,腳板勁唔掂>,<.........同劍龍泊埋無左巨大的&#35207;氣~~~劍龍就OK型仔~
都係個句,,,,改到無興趣!
I think u can never get one which is transformable but has a handsome looking.
Both Bandai and Sentinel are ugly to me. I dont like the big legs of Bandai one but I also bought it in the past. The sentinel legs are  little bit smaller but it does not look like the 天威 in cartoon.
I will still buy it. BTW, have u ever seen a Sentinel toy which looks the same as cartoon one? Nearly none, it always changes the outlook, otherwise it will be copying Bandai.  Just treat it as another character like the third party transformer, then we will  be happier.
呢隻身型正過合金魂,希望唔好太貴
gazza1211 發表於 18-2-2017 08:40 PM
因為愛不大,加上合金魂天威太臃腫,一直冇買。。。

千值這款上色后似番d樣,不過,都系偏腫。。。另外 ...

總之成個外型好差,好醜樣
買都因為回憶,但這外形不是印象中的天威,加上要合體變形的產品是千值的超級弱項,skip.
haha19880311 發表於 18-2-2017 06:55 PM
https://goo.gl/images/ozUh8c

你圖片中的灰模是千值練Volcanlog系列的天威, 這隻已經推出了, 不能合身
而這帖子裡的是千值練metamor force系列的天威, 可以合身
updated

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
如果膊頭唔係咁我唸我一早訂了
ken0011 發表於 19-2-2017 06:04 PM
你圖片中的灰模是千值練Volcanlog系列的天威, 這隻已經推出了, 不能合身
而這帖子裡的是千值練metamor f ...

我留意過呢個灰模同轉輪好似唔同喎...機械人大好多、外形又修長好多,最重要係留意番手肘同其他關節都唔係轉輪....
膊頭果兩粒的....真係令我想追返合金魂算
tonyakc 發表於 19-2-2017 07:53 PM
如果膊頭唔係咁我唸我一早訂了

U can change, look at the shoulder parts on left upper corner

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
genesicgaogaiga 發表於 19-2-2017 10:21 PM
U can change, look at the shoulder parts on left upper corner

唔知對裙甲有沒有得拆呢?硬係覺得裙甲是最令千記的天威勇士變得好唔似天威勇士的主因...
唔知幾多錢呢?
少玩機械人&#22021;我都有興趣.
裙甲好唔夾, 最核突既部份