Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOTTOYS Captain America:Civil War - 1/6th scale Captain America 官圖

codianno 發表於 17-2-2016 03:21 PM
點解膊頭仲有"A"字logo?

最早既概念圖同劇照係有A字logo
我本身都有AOU版, 但睇官圖個BODY 好似靚D. 上20樓比較下, 望下AOU 又望下 CIVIL WAR,   BODY 唔覺太大分別.  套衫就CIVIL WAR VER靚D. 但玩的角度計,  磁石盾好過手窄好多.

到時睇下有無機會在BID場剩買個換咀頭算了.
天碼 發表於 17-2-2016 11:25 AM
無VIP價訂係 1460 定 1390?

VIP價訂係 1287!!!!{:3_133:}
天碼 發表於 17-2-2016 11:25 AM
無VIP價訂係 1460 定 1390?

Captain America & Winter Soldier (SET2,650)
codianno 發表於 17-2-2016 03:21 PM
點解膊頭仲有"A"字logo?

預告都見到有,似反面之後先冇A字
chshting 發表於 17-2-2016 10:55 PM
預告都見到有,似反面之後先冇A字

可能又會出一個 有"A"版本 同 一個冇"A"版本 {:1_377:}
而"冇"A版本又配多兩個新咀型,睇下你班友忍唔忍到手 :75:
ivykwong1997 發表於 17-2-2016 06:19 PM
我本身都有AOU版, 但睇官圖個BODY 好似靚D. 上20樓比較下, 望下AOU 又望下 CIVIL WAR,   BODY 唔覺太大分別 ...

無訂既人我諗十個有九個好似你咁諗Bid個頭就算
所以到時個頭應該都唔妨平得去邊
黑 發表於 18-2-2016 12:29 AM
無訂既人我諗十個有九個好似你咁諗Bid個頭就算
所以到時個頭應該都唔妨平得去邊

唔平咪再等下一個VER.

可能我對這個系列已經有點"滯".
ivykwong1997 發表於 19-2-2016 03:35 PM
唔平咪再等下一個VER.

可能我對這個系列已經有點"滯".

咁你又啱
我都唔信佢呢個換咀設計得呢隻有
等再下一隻都唔遲
今日訂左,第一次買隊長
而隻個BODY好似差唔多,但佢個富浪位 好似係改細左 同埋腳甲又細左,成隻望洛再順眼D
5好意思, 問問大家意見.
如果唔講價錢, 大家會鐘意 Hottoys AOU2 還是 Civil War 的12吋 美國隊長?

Thanks
SPICYMAN 發表於 23-2-2016 02:22 PM
5好意思, 問問大家意見.
如果唔講價錢, 大家會鐘意 Hottoys AOU2 還是 Civil War 的12吋 美國隊長?

個人覺得好似CW既好似好D咁....
elliottlai 發表於 23-2-2016 02:32 PM
個人覺得好似CW既好似好D咁....

是的CW較好.
個CW的盾牌無左石, 怕會容易掉下來
SPICYMAN 發表於 23-2-2016 02:36 PM
是的CW較好.
個CW的盾牌無左石, 怕會容易掉下來

呢個我覺得有點杞人憂天了..就算真係會.我都會選CW..因為可換咀可玩性較高.....相對下.我覺得即使無磁盾..都可以接受.