Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOTTOYS Captain America:Civil War - 1/6th scale Captain America 官圖

maamma 發表於 16-2-2016 02:39 PM
請問呢隻個盾可唔可以放係背脊?

唔得……呢集又改返用皮帶
DVD迷 發表於 16-2-2016 12:24 AM
係就冇問題,起碼我儲定錢先,如果唔係就唔知幾時出,睇完實物品好毒,超想入

ADA 應該唔會太貴吧 {:1_203:}
wing1123 發表於 16-2-2016 03:50 PM
唔得……呢集又改返用皮帶

CA2個隻一樣都係用皮帶都放到係背脊
呢隻理應可以
已有ca1,aou
都係等Av3先入
希望到時件衫有經典既魚鱗設計啦
我接受不了aou的紅底, 今回多返D白, 順眼多了.
下個月無野合胃口, 我都可能會訂.

鱗片衫, 公仔書好似都沒有了,  反而個大圓星唔知會唔會在A3出場?
已經擁有AOU版, 呢隻可以pass,  只會訂winter soldier
公仔書cap有新衫穿, 我就覺得不好看.
其實HT 巨腸個盾放背脊,只係一個好簡單既S釦掛係條背帶度,唔見左用個萬字夾都整到...
笑左,d人用官圖比較aou實物。。d官圖ps過是常識吧。。上去sb自己睇實物吧啦,個body係一模一樣
無VIP價訂係 1460 定 1390?
天碼 發表於 17-2-2016 11:25 AM
無VIP價訂係 1460 定 1390?

walk in  $1390  $500 訂
其實唔望圖黎比 上去 20樓未show 哂出黎 可以慢慢比較  
我覺得身型同頭都一樣...  如果有 AOU 版真係可以 Pass  但我一隻都無所以諗都無諗訂左
始終 CA 系列應該係佢最後一次出 , 都叫有個紀念價值

點解膊頭仲有"A"字logo?
幾好咁噃呢隻, 有雙頭玩下..........{:3_126:}
無巨腸真係想入依隻玩下,AOU件Suit太多白吾太鐘意