Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOTTOYS Captain America:Civil War - 1/6th scale Captain America 官圖

今次不入了,有Aou 分別不大,年年一隻……
反而ws ,都估中ht之前留一手,整
估計falcon 同hawkeye亦有可能打孖一齊預訂,最後先開訂新版scarlet witch同black widow
d 英雄角色愈來愈多,唔打孖上。追唔切。限訂亦會愈來愈多
DVD迷 發表於 14-2-2016 07:29 AM
會就會,但唔知道幾時出,在動漫節都睇過版,成日又唔開訂,真等到火都來……

我諗至少要等到CA3 完左先
HT套套戲都每個角色出哂咁濟..
雖然外形設定上佢地係跟番電影, 有D角色無乜變化都唔關HT事
但佢地為左要趕期令質素下降係事實
同埋經AOU之後, 會一套過買齊所有角色既玩家應該會少左D
畢竟空間同熱誠都追唔上佢出新野速度
寧願佢出少幾隻閒角
係主要角色FIGURE度落多些少心思仲好..
AOU無買
呢隻忍唔到手了:)
lpoks12 發表於 14-2-2016 04:32 PM
HT套套戲都每個角色出哂咁濟..
雖然外形設定上佢地係跟番電影, 有D角色無乜變化都唔關HT事
但佢地為左要 ...

正確。aou 我會齊腳,之後要嚴選了。
From JC Hong
image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg
stockholder 發表於 14-2-2016 09:01 PM
From JC Hong

不連neck頭???????
pHil 發表於 14-2-2016 09:59 PM
不連neck頭???????

不過都正常,用黎換嘴

本身有aou隊長,都唔打算入呢隻隊長

今日上sb睇左實物都係忍唔住訂左,

實物同真人身形好似,大隻過aou

但ca3無左磁石盾,掙札底下都係訂左先算

大家會唔會放棄磁石盾,入呢隻大波ca?
wpy0411 發表於 14-2-2016 10:09 PM

ca3 隻隊長係正。不過70% 相似下,嚴選要放棄。 考慮ca3 其他角色
wpy0411 發表於 14-2-2016 10:09 PM

但我對比過屋企隻aou 版之後發覺身形差吾多一樣wo? 會吾會系禁多位ching既錯覺呢?

btw我應該都會入,但純粹對角色有愛 ^ ^ !
aesopw15096 發表於 15-2-2016 12:06 AM
但我對比過屋企隻aou 版之後發覺身形差吾多一樣wo? 會吾會系禁多位ching既錯覺呢?

btw我應該都會入, ...

me too,就咁隔住櫥窗睇都唔多覺同自己隻AOU版有咩分別,當然可能同時拎上手睇會大對比掛﹖
到第日派貨先見真章,反正有CA2隻S.T.R.I.K.E.版隊長畀大家見識過HT出貨身型可以點改…