Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOTTOYS Captain America:Civil War - 1/6th scale Captain America 官圖

雖然呢個隊長用左大隻佬body,仲要有2個咀,幾吸引

但已經有復2隊長,所以都係pass
有冇大大個訂 set VIP 咩價 ?
我今日上20樓..諗住睇下..行個圈
點知聽到有個職員話開訂..
不過未有圖,未有版睇~
諗都唔諗..訂左先~~~~
不如出1/4啦
heewing 發表於 12-2-2016 07:36 PM
我覺得有機會出…

1/4真係無位~~
我都諗緊後唔後追隻mark 43~~ ;(
godgundam 發表於 12-2-2016 03:29 PM
咁等復3隊長,反正之後出仲靚。。

今集會死。仲等:x

分分鍾復3上半部都未有得出場
要下半部先出, 佢仲等:@

今次個身型真係靚過A2 wor
heewing 發表於 12-2-2016 10:00 PM
如果真係會出...最好係鱗甲版....應該之後會出現....

不過佢2016年果本預告書..
都係mark 42 / star wars~~
1/4系列的話~~~

http://www.ibtimes.co.uk/chris-evans-open-playing-captain-america-after-avengers-3-infinity-war-calls-marvel-actors-1518568
演員Chris Evans放哂風話拍完Avengers 3之後雖然完約,但就仲想以其他方式繼續同Marvel合作,咁即係點﹖
一) Civil War一定唔會係美隊最後一次出場
二) Avengers 3先有可能係美隊最後一次出場,但之後就未傾好。如果想等下唔買住既師兄可以繼續等下,話唔定Civil War之後CA個身份會交畀其他人做,
但Steve Rogers呢個角色就仲未死,以其他身份(好似漫畫Cpt. Steve Rogers咁﹖)繼續於電影出現﹖

不過我就係呢個Chris Evans CA Fans,每套戲有佢都會買一隻,今次CA3都唔例外。:43:
已有復2隊長,呢隻都係pass因為同復2做形分別不大。
應該想入返個變面隊長頭,比個A2隊長。
衫ge cutting改咗

《美國隊長2》至《美國隊長3》造型比較
http://invincibletonystark.blogspot.tw/2015/05/23.html?m=1
aol 發表於 12-2-2016 11:18 PM
衫ge cutting改咗

《美國隊長2》至《美國隊長3》造型比較

分别又幾多下,心又郁郁下:26: