Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOTTOYS Captain America:Civil War - 1/6th scale Captain America 官圖

chshting 發表於 15-2-2016 12:29 AM
me too,就咁隔住櫥窗睇都唔多覺同自己隻AOU版有咩分別,當然可能同時拎上手睇會大對比掛﹖
到第日派貨 ...

個胸係有小小分別既就咁睇,但係冇用呀都係大頭仔黎,除非頭細d或者隻人偶高返d咁就分別大啦!
我本人就只得第一集既隊長...一直都想再入多隻新既.但一直都心大心細下無入手..呢次呢隻....有得換下咀,玩味高D, 我諗我可能會入呢隻了....
如果有返個淨頭盔就完滿嘞∼
大家即管比較下身形既唔同。上面係新civil war body。下面係復2 body.

我諗只係塞飽D綿入去。  :(
訂左了, $1390 {:1_203:}

用返自己隻隊長模彷官圖個角度去影最似最似係咁既
chshting 發表於 15-2-2016 11:45 PM
用返自己隻隊長模彷官圖個角度去影最似最似係咁既

咁樣比civil war版真係正好多喎
stockholder 發表於 16-2-2016 12:07 AM

其實有分別既,不過我覺得最大分別唔係上面師兄講既胸肌或者膊頭,
而係頸背至膊頭之間既「斜方肌」,
可見條肩帶真係做到隊長個斜位。
banknoter 發表於 14-2-2016 12:27 PM
我諗至少要等到CA3 完左先

係就冇問題,起碼我儲定錢先,如果唔係就唔知幾時出,睇完實物品好毒,超想入:die:
上次係toys soul已經同場show晒兩隻啦!

我兩隻已經比較過,唔覺得身形有咩分別!

但新版對boot係靚少少嘅
stockholder 發表於 16-2-2016 12:07 AM

實物同官圖比,一定官圖嗰隻贏啦!
如果用返AOU官圖嚟比,你一樣覺得正架
各位師兄,美隊唔係今次最後出場咩?我冇記錯依次佢會比人暗殺。
ares1029 發表於 16-2-2016 03:14 AM
各位師兄,美隊唔係今次最後出場咩?我冇記錯依次佢會比人暗殺。

呢部係佢合約中最後一部美隊獨立電影
雖然原註係內戰最尾發生暗殺事件,但佢合約包括咗復3,有傳佢份合約只包括三部美隊同三部復聯,好有可能復3上集至會交待美隊暗殺,其後下集由冬兵或鷹隼繼承新任美隊

純個人推測
請問呢隻個盾可唔可以放係背脊?