Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOTTOYS Captain America:Civil War - 1/6th scale Captain America 官圖

SPICYMAN 發表於 16-3-2016 09:29 PM
咁師兄你呢?這兩隻已訂還是只訂了那隻?

我訂了隊長及WM(CA3),今日再訂Hawkeye,因我一隻鷹眼都無。
昨天我也訂了隊長(CA3), 應該今年暑假有得玩 (我覺得 Chris Evans 演活了 Captain, 我之前是不鐘意此角色的)

現在還有一希望訂趕 War Machine Mark I diecast..好想依成本放左 Mark 45   1/6...  因為 WM mark I 我好鐘意他的機械感..

嗚謝Stocker Holder 及其他版友 感性的分析
已知Civil War 電影內有Iron Man Mark 46, 不知會否出 Mark 47..48..或者更多的 Iron Man..
照過往經驗,每套有IM出場溉電影,應該唔只一套甲出場
taifat 發表於 23-3-2016 02:36 PM
照過往經驗,每套有IM出場溉電影,應該唔只一套甲出場

計埋舊甲係唔只一套,如果你係指唔只一套新甲既話復1得mk7
艾倫 發表於 23-3-2016 03:38 PM
計埋舊甲係唔只一套,如果你係指唔只一套新甲既話復1得mk7

Avengers開頭要mark6,之後先轉mark7
我覺得今次可能真係得一套甲。因今次美隊先係主角,睇片段兩個打到傷晒都無換甲,如果最後又換甲,咁隊長肯定死硬啦!
ckw246 發表於 23-3-2016 04:42 PM
我覺得今次可能真係得一套甲。因今次美隊先係主角,睇片段兩個打到傷晒都無換甲,如果最後又換甲,咁隊長肯 ...

下一
ckw246 發表於 23-3-2016 04:42 PM
我覺得今次可能真係得一套甲。因今次美隊先係主角,睇片段兩個打到傷晒都無換甲,如果最後又換甲,咁隊長肯 ...

咁隊長死 9緊都得啦
迪迪尼為左im呢隻金蛋真係乜都做得出
黑 發表於 24-3-2016 12:57 AM
咁隊長死 9緊都得啦

:x:x:x:x:x:x:x:x
黑 發表於 24-3-2016 12:57 AM
咁隊長死 9緊都得啦

Hulkbusker Mark II :DD
今集開頭可能用45,之後用46
還有一隻隱藏左的hulkbuster mk2等住出
之後有mark one加強版同隊長最後之戰
我想問呢隻仲有冇得訂貨 :@
edwardlok1234 發表於 14-4-2016 03:35 PM
我想問呢隻仲有冇得訂貨

x2 :handshake::handshake: