Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOTTOYS Captain America:Civil War - 1/6th scale Captain America 官圖

邊有咁快截!Civil war 只有power pose mark xlvi截左訂
stockholder 發表於 14-4-2016 07:52 PM
邊有咁快截!Civil war 只有power pose mark xlvi截左訂

其實應該入呢隻定winter solider雙人/ aou比較好 :handshake: 第一次入
edwardlok1234 發表於 14-4-2016 10:52 PM
其實應該入呢隻定winter solider雙人/ aou比較好  第一次入

我個人最喜歡CA2版,但實物營養不良,AOU都好,大隻了,但CA3更好,身型更像大隻佬,亦改善了腰短問題,不過這些全都是基於樣辦而論,不過我都有訂。
edwardlok1234 發表於 14-4-2016 10:52 PM
其實應該入呢隻定winter solider雙人/ aou比較好  第一次入

可換咀呢隻玩味性高D, 不過我鍾意AOU 磁石盾方便, 因為套入式盾帶好易爛
roy9042002 發表於 15-4-2016 12:29 AM
可換咀呢隻玩味性高D, 不過我鍾意AOU 磁石盾方便, 因為套入式盾帶好易爛

但磁石盾最好擺好姿勢才裝上,我就時常因為這樣而跌落地,現在已變了戰損盾。
各位ching如果有aou會唔會入E隻 :shiny:
edwardlok1234 發表於 16-4-2016 10:55 PM
各位ching如果有aou會唔會入E隻

錢財負荷到,都值得買。我訂了,我算是隊長支持者。
edwardlok1234 發表於 16-4-2016 10:55 PM
各位ching如果有aou會唔會入E隻

我就唔會入啦
講真,果小小分別.....擺2隻同款係度...
除非賣左AOU入呢隻啦,不過又無呢個打算
唯一吸引叫換嘴...不過我就會等復3
AOU果隻都夠壓場兩年
如果無AOU 我就會入呢隻
NelCHK 發表於 25-3-2016 12:41 AM
今集開頭可能用45,之後用46
還有一隻隱藏左的hulkbuster mk2等住出

話明hulkbuster,CA3都冇HULK何來hulkbuster?
應該改做capbuster:he:
ef8192 發表於 17-4-2016 07:46 PM
話明hulkbuster,CA3都冇HULK何來hulkbuster?
應該改做capbuster

有general ross
佢都可以係red hulk:57:

我想問有機會睇過版同有 AOU version 既師兄, CW 呢隻個身型係唔係正好多呢 (官圓好難比較 )。。。小弟有 AOU 嗰隻,如果身型都係冇乜改就唔打算訂啦. 唔該晒
身型始終同真人頗有距離!真人大隻但纖巧,這個素體胸腔大隻粗橫,欠一份瀟灑。
睇落去真人D肉只是脹,卻不夠緊韌。
Cap is coming