Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOTTOYS Captain America:Civil War - 1/6th scale Captain America 官圖

sunrise1234 發表於 17-6-2016 04:00 PM
包裝圖出左,幾時出貨呢?

師兄邊度有得睇?
hottoys 話第3季出貨, 現在8月希望月底有啦..
都好的, 最近費用多, 錢緊,..

sorry 小小分享感受, 見諒
SPICYMAN 發表於 10-8-2016 12:11 PM
hottoys 話第3季出貨, 現在8月希望月底有啦..
都好的, 最近費用多, 錢緊,..

本?
師兄是否想話本來...

謝謝
而隻我都有訂 出奇既係。。特別板都出左 而隻多個嘴型 。。。要花上今多時間?
031011 發表於 10-8-2016 12:48 PM
而隻我都有訂 出奇既係。。特別板都出左 而隻多個嘴型 。。。要花上今多時間?

可能HOTTOYS忙緊, 其他野 (剛剛擺完ACG展)..
SPICYMAN 發表於 10-8-2016 12:20 PM
本?
師兄是否想話本來...

食字獸又來,眼見污穢版都出了,為何乾淨版(普通版)到現在都未派?難度原先工廠生產污穢版,然後要洗乾淨變乾淨版?
Lawchee 發表於 10-8-2016 03:07 PM
食字獸又來,眼見污穢版都出了,為何乾淨版(普通版)到現在都未派?難度原先工廠生產污穢版,然後要洗 ...

因為頭雕,戰損版本係用番舊頭,乾淨版係用換咀頭
印象中隊長一直係做得比預告快,特別今次只做咬牙咀型,所謂新素體其實新好少。應該唔使等好耐!
ilove12inch 發表於 10-8-2016 10:51 PM
印象中隊長一直係做得比預告快,特別今次只做咬牙咀型,所謂新素體其實新好少。應該唔使等好耐!

可能等埋winter  soldier 掛,好似有set裝
11/8上去仲訂到,女職員話都要個零兩個月後先派到...{:1_372:}
bbq1120 發表於 13-8-2016 11:47 PM
11/8上去仲訂到,女職員話都要個零兩個月後先派到...

好可能是替換咀出左問題。。。。。。。。
出左今多隻隊長都無大進步,每個頭彫都係唔似,究竟想點呀hot toy??:blame:
我都覺,真係唔太似,人人插shf,咁細粒,shf輪廓其實好似

[This job, we try to save as many people as we can. Sometimes that doesn't mean everybody, but you don't give up.]