Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] MAFEX 黑夜之神三部曲 No.008 BAT-POD【開箱文】22樓已加相

Wps 發表於 26-4-2015 12:55 AM
師兄右上隻公仔喺邊買? How much?
我只有左面嗰隻,買咗4草嘢

你左邊果隻都4草..SSP賣$2x咋喎..:@
孫行者 發表於 26-4-2015 12:58 AM
右邊果隻係駛E街買,街日王商場附近,右邊果款係外國限定版黎一套5款

我入晒4款BATMAN,無入到Bane,BATMA ...

我喺太古上樓工業大廈嗰間見有淨3.75吋batman,齊晒色,但嗰d又灰又藍d色好核突
孫行者 發表於 26-4-2015 01:06 AM
你左邊果隻都4草..SSP賣$2x咋喎..

係,我買40元!
兒童玩具質素咁,not good not bad la
近太古XX工業大廈
Yohoo拍賣網有佢公司
Wps 發表於 26-4-2015 01:06 AM
我喺太古上樓工業大廈嗰間見有淨3.75吋batman,齊晒色,但嗰d又灰又藍d色好核突

右邊果隻外國限定版果幾種顏色好睇過3.75"單人裝,啲顏色係完全唔同,我係貪佢啲獨家武器配件 一隻$4x,Bane果隻仲有支長予Tim
孫行者 發表於 26-4-2015 01:06 AM
你左邊果隻都4草..SSP賣$2x咋喎..

SSP 玩具街? 兩草:no:
Wps 發表於 26-4-2015 01:10 AM
係,我買40元!
近太古XX工業大廈

呢間以前久不久上去睇, 一般都係稍貴, 只會為尋寶先去
孫行者 發表於 26-4-2015 01:10 AM
右邊果隻外國限定版果幾種顏色好睇過3.75"單人裝,啲顏色係完全唔同,我係貪佢啲獨家武器配件  ...

有冇一隻散買? 邊間
Wps 發表於 26-4-2015 01:17 AM
有冇一隻散買? 邊間

間鋪個位置好難形容到,總之係皆X商場果邊駛E街,水務署果條街面向花X街方向直去
要過一段馬路去對面,再直去你會見到有間鋪係賣積木係橋底黎,就係果間,入面有一套5款3.75"TDKR BATMAN賣,可以散賣,$4x一隻外國限定
Wps 發表於 26-4-2015 01:10 AM
係,我買40元!
近太古XX工業大廈

喔,你講果間,我無上過去,不過係Y記同佢買過嘢,我上次先同佢買咗盒孖裝TDKR夜神起義外國限定版BATMAN VS Bane 6"
孫行者 發表於 26-4-2015 01:37 AM
間鋪個位置好難形容到,總之係皆X商場果邊駛E街,水務署果條街面向花X街方向直去
要過一段馬路去對面,再直 ...

:)thanks
下次去睇睇先
Wps 發表於 26-4-2015 01:51 AM
thanks
下次去睇睇先

哩部Mattel The BAT仲可以搵得到,可以放隻3.75" BATMAN入去駕駛倉
孫行者 發表於 26-4-2015 01:59 AM
哩部Mattel The BAT仲可以搵得到,可以放隻3.75" BATMAN入去駕駛倉

有冇賣6吋嗰d 同埋hotwheels die cast batmobile ?
goldwater 發表於 24-4-2015 03:44 PM
我訂精粉6魚5..... 出左唔夠一星期FULL PAY買現貨仲平過比尾數

MAFEX 次次都係咁, SPIDERMAN DX 又係咁, ...

師兄我都係精粉訂,

上次拎batman有平番少少,唔知今次有無?

我又係無收到sms
Wps 發表於 26-4-2015 02:14 AM
有冇賣6吋嗰d 同埋hotwheels die cast batmobile ?

Mattel 3.75" TDKR 外國限定版果4款BATMAN,另外Bane果款只係同單人裝一樣另外跟多支長矛咁解,我無入本身唔鐘意奸角,淨係鐘意蝙蝠俠~:78:
孫行者 發表於 26-4-2015 01:59 AM

ching, 請問邊度仲有得入!!?:76:
後悔當時因為比例縮水無入...:55: