Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] MAFEX 黑夜之神三部曲 No.008 BAT-POD【開箱文】22樓已加相

隻The BAT都係係IN薯.入,不過果間嘢就巴閉,蓬禮拜六,日先開鋪
上次買完,前日再去經過佢間鋪見到佢又擺咗另一盒新嘅The BAT出黎,即係佢仲囉到貨

介紹一吓隻The BAT:
隻The BAT下面兩個螺旋槳可以360度旋轉,駕駛倉可以放入一隻3.75" BATMAN坐入去,另外手柄位有粒制可以將BATMAN彈出,機頭兩邊可以發射飛彈仲有幾種發炮聲

影片介紹
https://youtu.be/mn-BYqSIDY0

哩款The BAT玩具透露咗TDKR夜神起義個結局,其實BATMAN係咁樣逃走,所以佢無比核彈炸死到{:1_203:}
孫行者 發表於 24-4-2015 09:21 AM
隻The BAT都係係IN薯.入,不過果間嘢就巴閉,蓬禮拜六,日先開鋪
上次買完,前日再去經過佢間鋪見到 ...

大概幾$同邊間呢?:he:

:shiny:計埋飛出黎果隻,部The BAT可以放到兩隻BATMAN入去
孫行者 發表於 24-4-2015 09:49 AM
計埋飛出黎果隻,部The BAT可以放到兩隻BATMAN入去

這是暗語嗎?.....:what:
孫行者 發表於 24-4-2015 09:49 AM
計埋飛出黎果隻,部The BAT可以放到兩隻BATMAN入去

想問下,圖下面支槍,係唔係跟車冇???
直接用返BATMAN 2.0個支???
:64:

小堅 發表於 24-4-2015 10:12 AM
想問下,圖下面支槍,係唔係跟車冇???
直接用返BATMAN 2.0個支???

係阿,BAT-POD只跟一對機車造型手同扣著EMP果舊嘢

EMP係用返2.0果把
無神論者 發表於 24-4-2015 01:12 AM
我果個都係
同埋左腳踏側邊有啲白色精液漬
好Q礙眼

如果唔顯眼就算...
或者試下用黑色油遮遮佢...
孫行者 發表於 24-4-2015 10:13 AM
係阿,BAT-POD只跟一對機車造型手同扣著EMP果舊嘢

EMP係用返2.0果把

THX師兄...
仲有一個問題...
係唔係後輪轉起上黎冇前輪咁順???
定係個設計係咁...
無神論者 發表於 24-4-2015 01:12 AM
我果個都係
同埋左腳踏側邊有啲白色精液漬
好Q礙眼

白色精液漬 :cool:

好似咁...

我訂精粉6魚5..... 出左唔夠一星期FULL PAY買現貨仲平過比尾數

MAFEX 次次都係咁, SPIDERMAN DX 又係咁, BATMAN 2.0 又係咁....

仆佢個街以後唔再訂MAFEX !! {:1_213:}{:1_232:}

精粉仲要未CALL 我

似D膠水白化後個樣,有時消光噴得唔好都會咁!不過似前者居多
又或者落左太多膠水?
我覺得一般,最多只值4,5魚貨仔

補返黑色上去就OK,哩啲問題易過食菜~:DD