Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] MAFEX 黑夜之神三部曲 No.008 BAT-POD【開箱文】22樓已加相

毛蟲待鳥吃 發表於 12-5-2015 02:37 PM
想問下各位大大知唔知個代理商處理d不良品要等幾耐先reply?
我部batpod 中伏... send email 只系話跟進 ...

邊個位伏?

字字字字字字字字字字字字字字字字字字字字字字
毛蟲待鳥吃 發表於 12-5-2015 02:37 PM
想問下各位大大知唔知個代理商處理d不良品要等幾耐先reply?
我部batpod 中伏... send email 只系話跟進 ...

我果時中斷頸, SEND EMAIL問代理, 前後差唔多2個禮拜先叫我留底聯絡資料俾佢
(當然途中我仲有SEND EMAIL去追) 不過我果時已經自己修補好, 都費鬼事理佢:ar:
點樣既代理就會入點樣既貨{:1_377:}
[img][/img]
[img][/img]
對比其他ching的圖,佢個放膝蓋的果個位好似有d問題咁
無神論者 發表於 12-5-2015 03:18 PM
我果時中斷頸, SEND EMAIL問代理, 前後差唔多2個禮拜先叫我留底聯絡資料俾佢
(當然途中我仲有SEND EMAIL ...

見今次batpod QC好似相對地好就試下買...點知....
毛蟲待鳥吃 發表於 12-5-2015 04:52 PM
[/img]
[/img]
對比其他ching的圖,佢個放膝蓋的果個位好似有d問題咁

第一幅用力都合唔返埋?

第二幅:你指果啲白色膠漬?
答:可以油返黑佢
goldwater 發表於 12-5-2015 03:04 PM
o岩o岩返香港仲未拎
咩Q最後通碟? 如果佢話限即日係咪要改機票仆返黎拎?

佢每隔一輪都會催人拎訂貨唔拎就當塌訂

不過件Batpod今次又真係早左d ..
ChrisLamXYZ 發表於 9-5-2015 08:56 PM
都要睇有無熟客想要,即係平時同佢地攞的鋪頭; 以前有傳聞d貨無人攞會平售俾d伙計或鋪頭,咁 ...

佢outlet d 貨真係擺番深水埗好過,

d貨全部係日本跳到3,4折果d貨色,旺角果d格價精明眼街客唔會上當 XD
Gainax 發表於 13-5-2015 10:54 AM
佢每隔一輪都會催人拎訂貨唔拎就當塌訂

不過件Batpod今次又真係早左d ..

張單寫明21日, 唔係FB 話乜就乜.....

最後用埋MP-11同12 果$100 COUPON 拎左BATPOD.

未開黎玩, 希望唔會中招
goldwater 發表於 13-5-2015 04:00 PM
張單寫明21日, 唔係FB 話乜就乜.....

最後用埋MP-11同12 果$100 COUPON 拎左BATPOD.

係wo,本來張單係有寫到貨後幾多日內提取,不過梗有一句寫住最後以店的決定為準!

其實有問題未能去攞,可以打去查詢番; 都係個句,麻X煩; 唔係香港,唔通IDD打去話延遲取貨; 應該唔止浪費幾分鐘,搞搞下至少半粒鐘,以精口的跟進速度; 除咗即時俾錢會快多DD……:DD

無計,精口做批發,銷售服務唔是專長; 亦不見是一般的好,但笨大貨品真係可以幾平的…有時XD 我講最後通牒可能誇&#21655;D, 但好過拎唔到到時一肚氣同D職員搞一輪; 最後拎到都好無癮><
ChrisLamXYZ 發表於 13-5-2015 05:46 PM
係wo,本來張單係有寫到貨後幾多日內提取,不過梗有一句寫住最後以店的決定為準!

其實有問題未能去&#2 ...

我明CHING 你好心提醒O者

我係小精粉佢話改就改, 視條款為死物..... "最後以店的決定為準"並非免死金牌, 鐘意就隨時唔跟條款話殺訂就殺訂

零售呢幾年佢做到要O係深水步開大D間舖, 係應該提升下水準

孫行者 發表於 12-5-2015 06:33 PM
第一幅用力都合唔返埋?

第二幅:你指果&#21874;白色膠漬?

第一幅:合唔返,內部中間斷左

第二幅:白化都算, 個到無左忽膠....
推下POST先...
唔知今個月隻catwoman會唔會準時出貨???
定係要delay再重新整過D QC...
小堅 發表於 20-5-2015 10:38 AM
推下POST先...
唔知今個月隻catwoman會唔會準時出貨???
定係要delay再重新整過D QC...

貓女應該哩幾日會出,我聽日去望望先
孫行者 發表於 21-5-2015 11:45 PM
貓女應該哩幾日會出,我聽日去望望先

等你到時快速開盒報告...
:64: