Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] MAFEX 黑夜之神三部曲 No.008 BAT-POD【開箱文】22樓已加相

Wps 發表於 6-5-2015 11:14 PM
諗住都係襯番隻mattel batman

我近日追咗Mattel版6" TDKR Catwoman夜視鏡版 + HT MMS188 Special Edition版貓女
月尾再入MAFEX果隻,Play Arts 改Miss咗,原因係果隻佢用咗透明件做頭髮,失敗..
喺邊度入mattel catwoman ?
我早兩日先至入番盒mattel batman 3 個 figure boxset !
同埋playarts 隻catwoman好似幾好喎個身型,爆衫大咪蛇腰,好誇:D
Wps 發表於 7-5-2015 01:39 AM
喺邊度入mattel catwoman ?
我早兩日先至入番盒mattel batman 3 個 figure boxset !
同埋playarts  ...

又係係In薯.,無啦得一盒,唔駛1魚,個夜視鏡仲可以開合

貓女仲有另一隻係已經將夜視鏡開咗係頭上果隻我仲未買
goldwater 發表於 6-5-2015 12:45 PM
最後拎左未?

我到而家都未拎....

我都未拎,前日行過鋪見佢加到^^)

更加唔想拎...
孫行者 發表於 5-5-2015 05:52 PM
Mattel Movie Masters 果部BAT-POD真係舊化+戰損,不過就無MAFEX哩部咁Detail

師兄,有冇相睇下???
小堅 發表於 7-5-2015 09:26 AM
師兄,有冇相睇下???

黎緊月底隻貓女啲qc係晒對眼珠度�眼罩,到時又要拎抽鎖匙電筒出黎幫每盒照照燈先揀得落手,我隨身扣著4個鎖匙扣電筒,超強白光,用黎揀Figure果時大派用場:36:
孫行者 發表於 7-5-2015 09:18 PM
黎緊月底隻貓女啲qc係晒對眼珠度�眼罩,到時又要拎抽鎖匙電筒出黎幫每盒照照燈先揀得落手,我隨 ...

望就望佢唔好軟腳...
高跟鞋+軟腳=成世用支架...
小堅 發表於 7-5-2015 09:26 AM
師兄,有冇相睇下???

http://youtu.be/Acmqw7E0Eac

U啫幫到你{:1_374:}
啱啱見精粉fb發出最後通牒,bpod 要511前攞; 4月尾出的貨咁急要人攞睇黎有d野{:1_374:}
ChrisLamXYZ 發表於 8-5-2015 06:38 PM
啱啱見精粉fb發出最後通牒,bpod 要511前攞; 4月尾出的貨咁急要人攞睇黎有d野{:1_ ...

或許有批跳樓貨?攞晒唔駛再平俾你,現標價都俾其他地方高
ChrisLamXYZ 發表於 8-5-2015 06:38 PM
啱啱見精粉fb發出最後通牒,bpod 要511前攞; 4月尾出的貨咁急要人攞睇黎有d野{:1_ ...

或許有批跳樓貨?攞晒唔駛再平俾你,現標價都俾其他地方高

今日拎左了,埋單^$) ..

睇黎好快outlet見...
Gainax 發表於 9-5-2015 02:11 AM

都要睇有無熟客想要,即係平時同佢地攞的鋪頭; 以前有傳聞d貨無人攞會平售俾d伙計或鋪頭,咁Outlet果D可能已經是等街客上釣的貨種。
想問下各位大大知唔知個代理商處理d不良品要等幾耐先reply?
我部batpod 中伏... send email 只系話跟進中...
Gainax 發表於 9-5-2015 02:11 AM

o岩o岩返香港仲未拎
咩Q最後通碟? 如果佢話限即日係咪要改機票仆返黎拎?