Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2015年9月 超合金魂 GUNBUSTER BUSTER合金Color Ver.(官圖P8)

taken 發表於 14-9-2015 03:06 PM
其實我唔介意其他人表達政治取向,不過請放係閒聊區。

有D人話係價錢帖影響多D但那位人兄以前常問我某 ...

哦,唔怪之得最近少見Taken兄TD留言。。。我喜歡深度一點的評論,所以少join FB嗰d page,Taken兄有冇好FB page介紹?。。。至於閒聊版嗰邊,我無聊極才上去,偷偷睇下d人對鏡打飛機很享受的樣子。

d人對鏡打飛機很享受的樣子... ha ha they very enjoy do it everyday. Now i use TD blacklist system can block stupid guys message, when i login in i can ignore these. u can try it.  發表於 16-9-2015 11:48 AM

我自己同老友喺FB及what"s app討論區並不對外開放所以推介唔到俾你,sorry.
我依家用FB同what's app傾玩具方便過TD咁upload,又可以用語音同拍片介紹玩具。
依家新入手玩具用手機影相拍片再俾老友睇快同方便。再加上語音講述比打字表達好得多。

明年同友人開設玩具房間可以一班人面對面咁交流玩具同打PS4心得。

我覺得系統冇與時並進都係因素之一

依家度度都咁方便

都聽過唔少新會員 覺得放相麻煩,一走了之。

或者當如吹水區,有時間~隨便答二句打發時間 :76:
司馬易 發表於 15-9-2015 04:09 AM
我覺得系統冇與時並進都係因素之一

依家度度都咁方便

提起系統好多次打完D字到貼出來無哂D字變成空白哩下先煩,手機同電腦都係咁無哂。

我打完篇R魂那国仕樣聖戰士無左....

hk小文 發表於 12-9-2015 11:54 PM
前年在日本一間山卡啦酒店影到的,小弟都係酒井法子 fans, 月曆都係年年買的...............

竟然宜家變成咁......可惜 :help:
taken 發表於 15-9-2015 10:14 AM
提起系統好多次打完D字到貼出來無哂D字變成空白哩下先煩,手機同電腦都係咁無哂。

我打完篇R魂那T ...

大大提到嘅問題,比放相唔方便更嚴重  

唔少新會員試過食幾次文,連以後喺度分享嘅心情都影響埋 :unhappy:
希望遲D系統會有改善 :o

要整一早整左啦....  發表於 16-9-2015 11:42 AM