Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2015年9月 超合金魂 GUNBUSTER BUSTER合金Color Ver.(官圖P8)

redfish 發表於 10-9-2015 03:27 PM
行貨超合金魂一向唔平, 等日版水貨先有機會平.

當時訂價係14魚多D(都訂唔到), 而家現貨差唔多, 都唔叫貴啦
kinis 發表於 10-9-2015 03:38 PM
當時訂價係14魚多D(都訂唔到), 而家現貨差唔多, 都唔叫貴啦

不算貴, 亦不算平.
睇返日本AMAZON仲有11%OFF的現貨, 相信可以再下調一魚左右.

23760 yen, hkd 14xx,差不多吧? 如果曾經望穿秋水, 絶對叫好價了吧?
阿蟻俠賣"一生發零"!!!!
gunbaron 發表於 10-9-2015 04:27 PM
阿蟻俠賣"一生發零"!!!!

想請問邊間係阿蟻俠?
唸極都唸唔到
剛才睇完,通街都係貨,完全無人買,通街都係一魚四左右
freeza 發表於 10-9-2015 05:27 PM
想請問邊間係阿蟻俠?
唸極都唸唔到

check your mailbox
我都1山發X入了。:handshake:
頭像被屏蔽
我訂仲貴過現貨, 多貨咪好囉! 齊齊有合理價玩具玩! {:1_211:}
一早過長跟合金魂唔洗爭訂等現貨實有"SO",特別係再版!唔明點解個個爭...爭唔到又唔開心,然後鋪頭又呃人話CUT,出街就大把貨,個個中招...有錢又驚買唔到....真係穚唔怕舊!

馬後炮真係無懈可擊! 件件都話定跌, 中既咪先知, 唔中又無人知既。
亞版仲未殺到:Q
之前訂唔到:(
頭像被屏蔽
HK小文大大,你不是話我吧? 我講真個喎,係上咁多年TOYSDAILY,係到講真係唔止3,5,7次,我只係齋講合金魂既睇法,其他玩具我從無咁講,唔係今次周街貨先咁講,你唔信我都無計! 我玩玩具,八成係合金魂,呢到大把勁人,我唔係扮專家,只係因為鐘意合金魂,所以特別會有留意呢個情況,如果唔信? 咁算了....