Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2015年9月 超合金魂 GUNBUSTER BUSTER合金Color Ver.(官圖P8)

不如。。。講番隻嘢丫。。。色靚唔靚,合体有無咩地方注意。。。好無?:!
要留意裝翼時會掉漆,其他問題不大
近幾年分享的真的有點少了
好幾隻玩具只有剛出那天1.2位師兄分享..
像是SDX系列,我雖然沒收,但也還滿喜歡的,竟然沒幾個人做分享..
頭像被屏蔽
CombattraV 發表於 11-9-2015 11:22 AM
其實容許小弟講句公道說話呢隻絕對唔係小人買,我尋日去咗一間朋友的玩具店吹水,單單一個兩個鐘內 ...

真係好同意! 唉....自從早排成日都比人抽水係政治到,一陣又"吸"個印,出一張圖POST完打個ENJOY又唔出聲...一陣又有隻玩具跌左係到扮好痛....真係已經覺得好多野變質左! 真心分享玩具的,還有幾多?大家明啦~  我以前一日都上幾次呢到,宜家一星期上幾次....感覺氣氛已大不如前!
剛入了,唔諗,雖已有舊版,但14魚有全新玩,又唔同色,好難忍手。。。:$

ps:其實我都未睇過呢套卡通:(
好多合金魂無睇過都會買的, 呢隻就真係麻麻, 太長手長腳, 頭又唔太靚, 唔夠型格
newnov 發表於 11-9-2015 09:21 PM
好多合金魂無睇過都會買的, 呢隻就真係麻麻, 太長手長腳, 頭又唔太靚, 唔夠型格

這隻大家稱為超合金魂中的夢幻逸品 可以被你嫌成這樣 你也真不簡單

自從??? 淨係所謂政治post搞到甘?又Й&都賴落去,呢度D專唱跌post,專唱好post,新手扮專家亂吹reply etc...全部冇份...呢D冇影響變質...

果幾個post+個跌腳post就可以整死呢度,厲害厲害...我真係即刻比$請果D師兄幫我做網上forum killer

又係D or屎都吾出都賴佔中普選,講野比D logic啦好冇...

笨大又一自殺式產品推出:p
Mcfarlane 發表於 11-9-2015 10:56 PM
笨大又一自殺式產品推出

何解會自殺呢師兄???:(
takeshi 發表於 11-9-2015 10:18 PM
自從??? 淨係所謂政治post搞到甘?又セ&都賴落去,呢度D專唱跌post,專唱好post,新手扮專家亂 ...

可能有啲港蛙只要有玩具玩, 假普選都冇乜所謂.   comment 唔講張相走去講個印, 如果唔係想個假普選洗咩咁大反應. 要真普選好正常.  

係囉,明明冇講,  點鮮會又講政治?唔好只識懶.  連自己住既地方都唔理, 遲早咩都冇得玩係抵.

CombattraV 發表於 11-9-2015 11:22 AM
其實容許小弟講句公道說話呢隻絕對唔係小人買,我尋日去咗一間朋友的玩具店吹水,單單一個兩個鐘內 ...

都唔使理人家的眼光啊。網上世界,大家都唔識,講咪講咯,無所謂啦~~~~

至於FB,一般都不會有詳細報告,就post一兩幅相片,有些甚至post個外盒照而已。。。所以,自己唔喜歡看。。。。。。不知道V兄所說的FB group,有幾interesting,可不可以給個名我查查。

講番件嘢。我都bid了一盒明天才出去交收。跟我自己的舊版比較一下,親手摸下比較下,留低喜歡嗰件。。。。如冇人出,那我自己出個比較報告囉:)!
kc53 發表於 11-9-2015 11:21 PM
何解會自殺呢師兄???

他意思可能是說,供應太多,就算質素好,市場吸納不完,大跌價咯。。。。。。(Tryder G7 就是好例子。。。)
yanzi66 發表於 11-9-2015 09:46 PM
這隻大家稱為超合金魂中的夢幻逸品 可以被你嫌成這樣 你也真不簡單

我係因為美樹本既人設而開始識呢套OVA. 呢套當年OVA出咗幾年都唔見得有人大讚, 所以後期見咁多人鍾意都有啲意外,應該係同庵野秀明既福音戰士大熱後有關.