Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2015年9月 超合金魂 GUNBUSTER BUSTER合金Color Ver.(官圖P8)

mj23 發表於 12-9-2015 12:11 AM
我係因為美樹本既人設而開始識呢套OVA. 呢套當年OVA出咗幾年都唔見得有人大讚, 所以後期見咁多人鍾 ...

回看係gunbuster中其實己有藏著一些看到庵野秀明孕育緊EVA出現的痕跡....
刚看到以前一个旧post,劲正!http://www.toysdaily.com/discuz/ ... page%3D1&page=1 本人周末终于可以玩到了,欢迎回来!:handshake::handshake::handshake:

所以呢。。。點可以唔買:)就算有舊版[img][/img]

[img][/img]
yanzi66 發表於 11-9-2015 09:46 PM
這隻大家稱為超合金魂中的夢幻逸品 可以被你嫌成這樣 你也真不簡單

會唔會誇左少少?夢幻逸品?我覺得未去到個個怎境界掛?
其實呢度少人分享只係一直存在的現象,一直都有大量CD rom 睇多過貼相都無咩出奇
唔係個個有心機時間去影,好多人用手機影就算,不過可能又唔想貼,費事同單反打燈相比較

gazza1211 發表於 11-9-2015 11:51 PM
都唔使理人家的眼光啊。網上世界,大家都唔識,講咪講咯,無所謂啦~~~~

至於FB,一般都不會有詳細報告 ...

期待你的比較圖  我隻34要拎出黎都幾費力  有排都未會影  睇住你既止下毒先^^
mj23 發表於 12-9-2015 12:11 AM
我係因為美樹本既人設而開始識呢套OVA. 呢套當年OVA出咗幾年都唔見得有人大讚, 所以後期見咁多人鍾 ...

我係因為酒井法子而認識依套
但我覺得幾好睇 :)
takeshi 發表於 11-9-2015 10:18 PM
自從??? 淨係所謂政治post搞到甘?又Й&都賴落去,呢度D專唱跌post,專唱好post,新手扮專家亂 ...

係 土地問題至真。

首先,要期望一件事情不變,本身已是無可能;而再講,有些人懶感性的說,TD 變了和以前不一樣,緊係不一樣啦,TD 以前有幾多 member, 今天有幾多 member 呢?單是 member 人數增加,已令 TD server 冧過不知多少次! 政治post?香港去到今時今日,由早幾年李鐵打英超,港人感到自豪一份,今天打中國隊彷似打世仇一樣,仲要噓國歌,連足球運動也變成這樣,還可以覺得可以不理政治?
san328 發表於 12-9-2015 10:12 AM
但我覺得幾好睇

酒井法子有參與?

…………………………………………

酒井法子唱主題曲、片尾曲

{:1_208:}{:1_208:}{:1_208:}{:1_208:}{:1_208:}
bigbigfriend 發表於 10-9-2015 01:44 PM
盒面設計幾特別,跟返動畫其中一話全黑白。

大部份黑白圖是舊相, 可能懶得再影, 利用動畫都係黑白呢一點, 改成黑白圖算數
san328 發表於 12-9-2015 10:12 AM
但我覺得幾好睇

我當年因超時空要塞,認識到美樹本,再認識到呢套,跟住再鐘意聽酒井法子,買曬佢D碟,海報,寫真集.....點知宜家.....佢....唉∼∼∼
bigbigfriend 發表於 12-9-2015 11:09 PM
我當年因超時空要塞,認識到美樹本,再認識到呢套,跟住再鐘意聽酒井法子,買曬佢D碟,海報,寫真集..... ...

前年在日本一間山卡啦酒店影到的,小弟都係酒井法子 fans, 月曆都係年年買的...............

hk小文 發表於 12-9-2015 11:54 PM
前年在日本一間山卡啦酒店影到的,小弟都係酒井法子 fans, 月曆都係年年買的...............

話曬曾經都係一線偶像,當年同木村老婆工藤靜香齊名,宜家攪到餐廳晚飯show都做......毒品真係害人不淺!
gazza1211 發表於 11-9-2015 11:58 PM
他意思可能是說,供應太多,就算質素好,市場吸納不完,大跌價咯。。。。。。(Tryder G7 就是好例子。。 ...

兄弟明白我意思,感謝:78: