Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 承認 ~ 勝利之鍵 ~ 超合金魂 勇者王 Goldion Hammer (#47 UPDATED 機構人圖)

小白龍 發表於 22-2-2015 11:54 PM
有呀,我都唔想買個鎚 x 2

有呀,我都唔想買個鎚 x 3
想佢出其他勇者:help:
eddiem249 發表於 21-2-2015 02:34 PM
有邊個有勇者王既唔想買個鎚?一出唔買,到時食炒價後追仲慘

有呀,我都唔想買個鎚 X4  

笨大最鍾意見人有咁嘅心態 ...... 你出, 我會考慮買唔買 , 但出得咁貴 , 我就一定要買嗎 ???????????
B記的策略是用「高定價」對抗「低日元」,先用過高的定價賺第一層「必買」的客戶,如果消情好就可以賺到盡!但如果消情不佳就分階段「減價」出貨,每個減價階段都總會有人覺得「平左」而入貨,那B記就差不多可以確保通販也可「穩賺」了。

但如果用此策略放在人氣不夠的Item上,大部份人會因定價過高,在第一階段覺得貴而唔買,之後雖然減價但因產品過氣、購買意慾減而唔買,結果出現大量死貨。

一切都只是市場策略,所以大家只要放開一點,自然會玩得開心一點:78:

咪就係囉, 成日出來出去都係勇者王
冇計喎……勇者王人氣高嘛!!!   睇吓S R合金其他勇者特急,勇者警察消情慘重就知,後期連公布咗勇者火鳥号都冇出到啦……!!!  勇者玩具宿命   你想其他勇者有超合金魂我諗等到我們死咗都未必出,仲有笨大唔會梗笨知唔消情唔去玩具具都出……仲有之前Takara  Tomy 都出過一套 mp  勇者聖劍之後都冇再出到……已主力出mp變型金剛系列了!
低能加爾 發表於 23-2-2015 01:57 AM
有呀,我都唔想買個鎚 X4  

有呀~ 咁嘅定價,我都唔想買個鎚x5
要買都去五金鋪買。
天元突破 發表於 23-2-2015 05:06 PM
冇計喎……勇者王人氣高嘛!!!   睇吓S R合金其他勇者特急,勇者警察消情慘重就知,後期連公布&#21 ...

正解,所以一直等大插水最後受害既都係自己:ar: 今次大插莫講話其他勇者,連超合金魂王者J同Gensic Gaogaiga都可能唔出或者魂SHOP見,到時唔好話點解又魂SHOP又E樣個樣⋯⋯魔神英雄傳已經係一個好例子:74:我就6-7算到係日網訂算,隻野可以3段變形我覺得一牛合理

都係完全變型~但十年前Halfeye出既外型就霸氣得多~

網絡圖片)
BoaY 發表於 24-2-2015 01:45 AM
都係完全變型~但十年前Halfeye出既外型就霸氣得多~

網絡圖片)

呢隻我有, 單獨睇係就係霸氣, 但一合在隻GFG上時就變得過大, 結果失哂平衡
等等,看價錢...........
宇宙來了 發表於 24-2-2015 01:19 AM
正解,所以一直等大插水最後受害既都係自己 今次大插莫講話其他勇者,連超合金魂王者J同Gensic Gaoga ...

無錯, 成日得幅圖就已經話等插, 我係代理或鋪都唔入貨啦, 到時炒或唔再出唔好又嘈
宇宙來了 發表於 24-2-2015 01:19 AM
正解,所以一直等大插水最後受害既都係自己 今次大插莫講話其他勇者,連超合金魂王者J同Gensic Gaoga ...

非主角機人氣唔高冇人買搞到魂SHOP見唔出奇
唔係個個都要一SET咁儲晒
魔神係笨大自己整死自己
頭幾隻特別係虎王炒到上天
隻戰王丸無啦啦唔跟師父先搞到大插
就算佢成條LINK以後入魂限我當脫坑唔會隻隻都儲要好有大愛先會入
:) 唔買   :ar:   :74:
有呀,我都唔想買個鎚 X6