Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 承認 ~ 勝利之鍵 ~ 超合金魂 勇者王 Goldion Hammer (#47 UPDATED 機構人圖)

正呀, 不過好貴囉.......有愛都未必頂得住
收咁貴, 跟多個不可變前臂 (造型先決) 嚟玩吓好喎

唔識日文, 有冇 CHING 知仲有 D 咩跟呀? Thanks!

比BRAVE合金正上好多
身上的刻線是合金魂之中罕見的正斗:46:

マーグハンド時の手首は形状重視の大型タイプにも交換可能

佢有呢句: 有大機會係變形用果隻手掌係比較細小+唔靚, 睇怕到時又要wuncin999999兄出來表演神一樣的手掌改造了...
搵食技術,bandai果然愈危愈有機.咁多匙,分分鐘埋尾成皮嘢
埋尾出個Full Set,特價九千九:x
til520102 發表於 26-2-2015 03:47 PM

用十年前比較無得比ga bor{:1_197:}
鬼叫係至愛咩:), 加上第一隻已經落左坑:help:, 唯有頂硬上:$
又唔係咁講喇
好似超獸咁,N年前隻合金魂同依家隻千值練比,各有千秋,同期再出0既話我會買合金魂
再好似百獸王咁,NN年前隻舊超合金,同呢幾年內出過嗰幾隻比,反而係隻舊超合金比較好
所以,唔係睇幾N年歷史,係睇功力0既~~~
艾雷 發表於 26-2-2015 04:43 PM
又唔係咁講喇
好似超獸咁,N年前隻合金魂同依家隻千值練比,各有千秋,同期再出0既話我會買合金魂
再好似百 ...

真心覺得師兄講得岩, 係功力問題, 另一個例子磁石六神合體夠哂新出(對比合金魂), 咪出到一個屎, 呢d咪就係功力.
講起隻超獸, 吾知笨大幾時再販呢? 好想買番佢:D.
til520102 發表於 26-2-2015 03:47 PM

GX-69 定價18000日圓.

Brave合金 24 StarGGG加新版鎚 26800YEN
Brave合金 25 GGG 19000YEN
即是個新版鎚定價唔過7800YEN

超合金魂貴咁多, 當然要好過CMS

兩者價格都係天差地:78:
艾雷 發表於 26-2-2015 04:43 PM
又唔係咁講喇
再好似百 ...

正解!
百獸王就係一個好好的例子!
我相信合金位只有果支棍…