Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 承認 ~ 勝利之鍵 ~ 超合金魂 勇者王 Goldion Hammer (#47 UPDATED 機構人圖)

又係時候俾錢了~~~不過定價都唔平~~~{:1_206:}

拿住Goldion Hammer即刻型左好多喎:shiny:
話說設定上好像有錯誤
我記得高魯帝錘裝上勇者王時
那個手掌是比勇者王原本的手掌還要巨大...{:1_215:}
多謝分享圖片,我都覺勇者王合金魂番薯,有咗大鎚仔就醒神好多,只買鎚仔都係好主意,留返比將來的始原勇者王:x
lydiamomo0903 發表於 24-2-2015 09:08 PM
話說設定上好像有錯誤
我記得高魯帝錘裝上勇者王時
那個手掌是比勇者王原本的手掌還要巨大...

你看第三張左上角拔釘子時的圖,是有做出大拳頭的
應該同個拳頭來的...
第103樓很清楚可動{:1_372:}
neoneo 發表於 23-2-2015 09:16 AM
B記的策略是用「高定價」對抗「低日元」,先用過高的定價賺第一層「必買」的客戶,如果消情好就可以賺到盡 ...

分析的好好{:1_203:}
最好出埋炎龍,冰龍,雷龍同風龍
手背唔同樣,金鎚應該有大拳頭的,可惜看起來唔夠大:74:
Inle 發表於 24-2-2015 09:53 PM
你看第三張左上角拔釘子時的圖,是有做出大拳頭的

我諗拳頭就算有大小分別都唔太名顯: GGG左手用咗本來已經過大的可動拳頭, Goldymarg手形態的拳頭係正常大小, 有這樣的結果都無可厚非...

冇上嚟一排,唔知點解引用唔到。

[引用]有大大所言,想買嚟留比 始原勇者王 用……

如果(鎚仔)可以同勇者王造成連動,市場反應理想。

在商言商,相信去到3數年後嘅 始原勇者王……

決策者 推出美其名為改良,

實為用舊模改動少許……只能給 始原勇者王 裝上的(新鎚仔):ice:

並大有可能:oh:
司馬易 發表於 24-2-2015 10:40 PM
冇上嚟一排,唔知點解引用唔到。

[引用]有大大所言,想買嚟留比 始原勇者王 用 ...

留比始原勇者王用: 兩位大大, 你哋係唔係唔記得咗始原勇者王 (GGGG) 係無Goldion Hammer用, 而係"用勇氣搭夠"咁用本來開發比GFG的Goldion Crusher呢? 要留比將來的勇者王, 理應係GFG都未輪到GGGG....

[quote]我諗拳頭就算有大小分別都唔太名顯: GGG左手用左本來已經過大的可動拳頭, Goldymarg手形態的拳頭係正常大小, 有這樣的結果都無可厚非...[\quote]

同感ク, 估計應該係因為GGG隻可動手造得較原比例大,
所以拿槌的手比較起來看沒有動畫裡的明顯大小差異,
就雜誌圖片所見應該係原本GGG手大些少...

暫時所見下圖Arm docking果格, 原GGG左拳應該較近鏡頭,
仍看到左拳尺寸比右拳細些少... 只係些少, 唔刻意比較都唔覺...

因為年代久遠,(當年套碟好似喺信鵝買)只約略記得最後一幕,

GGGG係用金鎚打爆部複製機?{:1_196:}

有時間套OVA真係要重新睇一次{:1_205:}

謝謝大大更正{:1_208:}
之後仲有大噴射器, GFG, 4G, 儲晒一SET相信要萬零兩萬蚊