Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 承認 ~ 勝利之鍵 ~ 超合金魂 勇者王 Goldion Hammer (#47 UPDATED 機構人圖)

隻手同隻鎚有幾重?會唔會重到不舉
哇, 好貴姐, 唔係平過本體太多, 貴過好多大大件既前作, 痴線
睇落又幾好喎:handshake:但個價就{:1_225:}都係等下先
佢唔一盒過出我都唔會考慮.  反正重有STAR GGG嘅PARTS...
配件和本體價格相去不大,世風日下阿{:1_237:}
.....個鎚都幾金下, 都要成千銀。 GGG 依家都只系千5蚊左右乍。。。。(>﹏<)
買&#21655;勇者王都必買,但個價咁進取卻叫人卻步&#8943;
個價都幾勇者FEEL:74:
其實算有人性,放落普通合金魂度,如果魂限肯定兩金牛以上冇走雞,而且仲可以等下有冇靚價先入。{:1_374:}
隻野!12××啊!如果出魂限!金屬色仲死!唉!雙野先18××-17**個配件就今貴
個大鎚造型不錯,開訂未?:shiny:
mfleo2010 發表於 22-2-2015 05:58 PM
個大鎚造型不錯,開訂未?

一扭已開訂                                                                           
如果佢跟個型仔gaogaigar頭俾我換,我願意俾多2條魚:45:
eddiem249 發表於 21-2-2015 02:34 PM
有邊個有勇者王既唔想買個鎚?一出唔買,到時食炒價後追仲慘

有呀, 我唔想買個鎚:)
hongwohse 發表於 22-2-2015 11:46 PM
有呀, 我唔想買個鎚

有呀,我都唔想買個鎚 x 2 :35: