Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 承認 ~ 勝利之鍵 ~ 超合金魂 勇者王 Goldion Hammer (#47 UPDATED 機構人圖)

點解只出鎚仔呀?勇者王個老友,隻機械人呢去邊?

別急 電擊hobby下期才會公開,超合金魂一定可以變的  發表於 23-1-2015 07:22 PM
魂shop先好。。。。實有貨

會出本體的、設計圖都有嘍、先公布錘子大小來強調高度跟魄力吧、趁著熱賣時維持商品溫度、剛看內文、下個月雜誌會公布右腕的全貌!
不斷出血:handshake:

超正 thx stone {:1_377:}

:^:^:^           

九成魂限喇,又要掛住合金魂個朵,但成隻野就0合金,仲隨時半隻ggg價錢
b855506 發表於 23-1-2015 09:40 PM
九成魂限喇,又要掛住合金魂個朵,但成隻野就0合金,仲隨時半隻ggg價錢

我覺得99%魂限! 不過貴錢唔會咁貴卦!? ANYWAY...我都無入GX68,暫時0 影響:(
覺得應該不能變形,因為看不出變形的線條, 跟SRC很像。
I-J 發表於 23-1-2015 10:18 PM

因為GOLDYMARG錘果部分本身變形的幅度就唔大所以冇乜變形的線條...就現有的圖來睇錘柄部分已經預留左變形用的joint位...而且個錘關鍵果面(見到GOLDMARG個頭果面)雜誌圖根本冇體現...加上此前透露的設計圖來看GOLDYMARG很有可能系以可變性嘅形態出現...
Meteor.X 發表於 23-1-2015 10:40 PM
因為GOLDYMARG錘果部分本身變形的幅度就唔大所以冇乜變形的線條...就現有的圖來睇錘柄部分已經預留左變形 ...

算把喇,佢以為剩得鎚,已經唔記得隻渣鎚手點來
I-J 發表於 23-1-2015 10:18 PM

ching, 你留心睇下鎚仔棍中間係可動的 (仲明顯見到有伸縮機關), 明顯係為咗人型同車型做, 我個人估9成變得

PS: 可參加上Studio Halfeye個隻鎚仔設計, 係好類似的

http://studio-halfeye.com/works/gldy/gldy_gh3.html
宇宙之王者 發表於 23-1-2015 10:04 PM
我覺得99%魂限! 不過貴錢唔會咁貴卦!? ANYWAY...我都無入GX68,暫時0 影響

你梗係忘記了當年0合金既0 raiser又或者dx賣淫俠隻翼
梗係白獅跟鎚同捆等你買多隻 仲有star跟另外隻批又一隻 揸乾你為止所以我等gggg點都係一隻無走雞
黎喇黎喇黎喇黎喇:handshake:
為左一完自己兒時心願,由出GX-68 gaogaigar開始我已經做好買齊一套連鎚仔,太空翼,修理小組加GGGG既覺悟:!
黎啦同我既荷包堂堂正正決一勝負啦:74: