Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] AI 要來了...

想當年為抽Jordan 白45做會員,要一次過買3千幾先可以做會員,之後買洛文又一樣要係會場排,其他人士買野仲即時送個會員咭比你,做會員做到心淡,今次仲要係門市買野先可以預留限量版,真係買到怕。到時買無限量的普通版好過!
小志強 發表於 12-12-2014 11:37 PM
已經有一段長時間冇長篇大論,冇辦法… 都要呻下。買普通版算,ai會場有就有,冇就比埋ht 賺,再唔係課金Pe ...

TOTALLY AGREE, 俾人感覺得不斷為左散貨昆D 客咁... VERY BAD
kkkso04010 發表於 12-12-2014 11:41 PM
想當年為抽Jordan 白45做會員,要一次過買3千幾先可以做會員,之後買洛文又一樣要係會場排,其他人士買野仲 ...

佢隻AI 都可能係UNLIMITED LIMITED EDITION, 你唔記得隻開口黑JORDAN, 動漫排到我PK 買, 之後多貨到呢....
dewback 發表於 12-12-2014 09:39 PM
係,今日收到都覺得好奇怪,四十套預留都無人要,其實自己好鐘意 AI ,亦知道好多人鐘意,但竟然無人留, ...

我唔信全港無四十個Al死忠,大膽估計根本其實預留四萬套,先到先得。
EB真係抵佢做極都咁細
垃圾制度
小家

肯定吾止40個啦
dewback 發表於 12-12-2014 09:39 PM
係,今日收到都覺得好奇怪,四十套預留都無人要,其實自己好鐘意 AI ,亦知道好多人鐘意,但竟然無人留, ...

因為要消費先有得留丫麻!
做得會員既都買左自己想要既野啦.
咁做擺明要FANS同佢食死貨,你係顧客buy唔buy呢套?
hoho10120998 發表於 13-12-2014 02:48 PM
因為要消費先有得留丫麻!
做得會員既都買左自己想要既野啦.
咁做擺明要FANS同佢食死貨,你係顧客buy唔b ...

無錯,EB 貨品又少,要買的都一早買晒,次次都咁樣散貨,試過一次邊會再上當:blame:
kkkso04010 發表於 13-12-2014 03:04 PM
無錯,EB 貨品又少,要買的都一早買晒,次次都咁樣散貨,試過一次邊會再上當

最搞笑係個wtsapp, 好似迫人買野咁唔買走寶咁, 心諗邊個先係買家 哈哈
當日佐敦以為好限量,爭啲仆到去買
之後拖咗陣見佢出極都有仲要好多時改少少就出多隻
搞到完全無心追

去到救火以為好限量
無入,點知到而家竟然有現貨
終於明點解佢同hottoys個距離愈拉愈遠
bi1019 發表於 13-12-2014 10:41 PM
搞到完 ...

當時我都係好想要一隻 Jordan 又抽唔到,最後二千幾高追左一隻紅 23,極後悔! Enterbay 呢間野出賣支持佢地玩家 fans
bi1019 發表於 13-12-2014 10:41 PM
搞到完 ...

其實有現貨我好開心, 最好人人有得玩, 但佢地係扮LIMITED, 成日玩九D FANS, 咁筅係PK
jordan 已經玩到心淡,成日玩限量,又玩crossover,玩埋pippen 就收手,專心玩HT,起碼人地會員一定訂到限量貨,:blame:
其實eb會員有咩好處? 積分用來做乜? 買野有折嗎.....................
billsimba 發表於 15-12-2014 12:06 AM
其實eb會員有咩好處? 積分用來做乜? 買野有折嗎.....................

啲分可以當錢洗,上次我扣完分用八百幾入咗隻Van Damme