Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] AI 要來了...

THX師兄、無所謂、普通版is good enough:^
我想問好似完全無1/4JORDAN既消息既??????
BatIron 發表於 19-12-2014 11:02 PM
我想問好似完全無1/4JORDAN既消息既??????

Ha ....已經 出了很久 wor

今晚再看了紀錄片,冇表情頭真的麻麻。可能眼太大了。如果2個髮型有分別會更加好
ZARD 發表於 19-12-2014 09:12 PM
師兄,可否影幾張相來睇睇?Thx~
就係見官相唔係好似,冇打算入。

我出左個post~~~可以望下~~~多謝{:1_208:}

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... page%3D1&page=1
RRAAYY 發表於 19-12-2014 11:07 PM
今晚再看了紀錄片,冇表情頭真的麻麻。可能眼太大了。如果2個髮型有分別會更加好

無師兄出Post既??質素如何??
RRAAYY 發表於 19-12-2014 11:07 PM

AI出名係大眼啦~~hahaha~~~
BatIron 發表於 19-12-2014 11:13 PM

你見 HT 1/4 Batman, 1/4 MK43 同 1/6 比精細好多,佢只係將 1/6 放大,過3k售價,搵鬼入咩。而且我覺得有小小大頭仔
BatIron 發表於 19-12-2014 11:13 PM

HD jordan真係差到不得了........身材比例失調, 配件無誠意...
RRAAYY 發表於 19-12-2014 11:17 PM
你見 HT 1/4 Batman, 1/4 MK43 同 1/6 比精細好多,佢只係將 1/6 放大,過3k售價,搵鬼入咩。而且我覺得 ...

収到!放棄了
唔知星期一去舖頭買仲有冇貨呢?
billsimba 發表於 19-12-2014 11:19 PM
HD jordan真係差到不得了........身材比例失調, 配件無誠意...

THX C兄!放棄了
比例有問題+得1個斎放大既目独表情頭彫。。。。1/4MJ 只可用「雷声不大、雨点極少」黎形容:42:
BatIron 發表於 20-12-2014 12:00 AM
比例有問題+得1個斎放大既目独表情頭彫。。。。1/4MJ 只可用「雷声不大、雨点極 ...

HD Jordan真情大頭怪嬰甘, 遠睇似屎路比! 錯晒,浪費左
billsimba 發表於 19-12-2014 11:19 PM

簡直係將EB jordan figure推去谷底, 啲廠成日話要等licensor approve,咁大問題都可以過到?