Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] AI 要來了...

ilove12inch 發表於 11-12-2014 07:16 PM
將來上網淘啦!1:1咁難都有,1:6唔怕無!總之唔好受EB氣!

唯有係咁啦。btw,其實1:1當年唔難買的,不過認真講句,我果套都爛左丟左了。
leungfrankie999 發表於 11-12-2014 03:55 PM
想問下只訂普通板也要入會場訂嗎?謝!

都想知係咪入場會有普通版買
好似係話現場有普通版買
當年為左買佐敦,夾硬買夠四千蚊做會員,結果同普通顧客有咩分別,買野無得平,無得預留,無優先。得儲分,d分又有限期又少產品,張會員卡有9用咩。大家千祈唔好為買産品做會員,因為宜家買唔到遲d呀虎拍賣可能平幾舊添。
今次Al又是搞到咁撚復雜,真是會減低購買意欲。
公關做得差,食屎架啦
樓上師兄每一句都好中肯,無作假,非常同意。
释行宇转行打篮球么。。:DD
ilove12inch 發表於 12-12-2014 07:51 AM
樓上師兄每一句都好中肯,無作假,非常同意。

全中,沒有加多或減少, 咁做野真係死得, 明明已經劣勢,又少產品, 還要攪咁多野, 會員得個吉, 去到會場就講到識飛,係咁sell會員~!

洛文果次黎,一個wechat ,whatapps or email都冇個, 我買齊哂野架! 諗起都怒~!:*
真係好失望:56:當年買風雲,要比錢入會,今日仲要玩我,放棄
btw,有無師兄上次玩具節買Rodman?有無得用信用卡?
Enterbay D野, 一出就搞黎搞去, 想入寧彩臣,但要package十二少平D.
十二少早就買左, 搞到而家唔想入寧彩臣, 揾老客户笨!!!!
救火又係甘, 現唔想一出就買
venson8789 發表於 12-12-2014 10:36 AM
btw,有無師兄上次玩具節買Rodman?有無得用信用卡?

有!可卡
唔係邊得來咁多cash
quincy 發表於 12-12-2014 11:57 AM
有!可卡
唔係邊得來咁多cash

thanks ching!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
starkit 發表於 12-12-2014 02:46 AM
當年為左買佐敦,夾硬買夠四千蚊做會員,結果同普通顧客有咩分別,買野無得平,無得預留,無優先。得儲分, ...

同感、同我完全一様∼E家仲係永久会員添。。。商品太少、無謂急住買。MJ系列係好好既経験。
會員的確搵笨7{:1_224:}
問左,會場有普通版發售,但不知有多少貨....:no: