Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] AI 要來了...

250隻只限會員... 我係會員, 唔知19號朝早開場先去, 有冇機會執到隻呢

頂盡等埋隻pippen, NBA系列我已經可以收工.如果出得唔似又或者想好似jordan 咁玩, 都話之佢唔會入.
素體好似都係無咩改善
jordan 仲有伸脷頭 1/6 同 1/4 ver.... 真係好驚AI 會好似jordan甘出幾廿個ver. (重要係出越多配件果隻...之前排左成個星期買果隻紅45"limited edition"...當堂無晒mood)
ENTERBAY 真係小家到PK, 我係NORMAL 會員, 好中意AI 都唔會去買多隻留LIMITED EDITION, 睇佢D LIMITED EDITION 都係UNLIMITED, 上次隻開口黑JORDAN 真係俾佢玩到謝, 為左賣多40 隻FIGURE俾人IMPRESSION 真係差到不得了
leungfrankie999 發表於 12-12-2014 02:18 PM
問左,會場有普通版發售,但不知有多少貨....

賣哂都唔洗驚,因為好肯定又好似上次洛文咁收你全費,又要你等幾個月。

EB貨,切忌急入,邊個急,邊個比佢玩!
mj23 發表於 12-12-2014 02:25 PM
頂盡等埋隻pippen, NBA系列我已經可以收工.如果出得唔似又或者想好似jordan 咁玩, 都話之佢唔會入.

我等埋柏賓,夏特威,大白鯊!
買賣 AI,Pippen 同 Shaq 就同 Enterbay 劃清界線,希望佢唔好出馬刺球員,如果唔係驚忍唔到手!

剛剛再收到eb whatsapp吹我地去食佢地d死貨再訂佢個隻只係得40套預留, 但開足成日都訂吾唒嘅AI特別版. 如期用gum多計同資源去氹人食死貨, 不如想下點樣造好d貨同marking令到冇gum多死貨好過啦.

"各位尊貴的Enterbay 會員您好, 明天是預留限量版Iverson 的最後一天, 名額已剩餘不多, 希望各位好好把握明天最後機會。 如果錯過了明天, 各位會員仍可以在12月19日到九展Toy Soul 購買, 先到先得, 售完即止! 詳情可向店員查詢 :23323615 營業時間:1pm-9:30pm 此信息不作回覆, 多謝!"

cywatt 發表於 12-12-2014 09:34 PM
剛剛再收到eb whatsapp吹我地去食佢地d死貨再訂佢個隻只係得40套預留, 但開足成日都訂吾唒嘅AI特別版 ...

係,今日收到都覺得好奇怪,四十套預留都無人要,其實自己好鐘意 AI ,亦知道好多人鐘意,但竟然無人留,Enterbay 係得o既
影山 發表於 12-12-2014 02:55 PM
素體好似都係無咩改善

買EB真係只好預係買個頭, 其他parts既QC 都唔多掂, 虎頭蛇尾
做會員一係就平D,一係就可預訂先合理。
點會係會員仲要買其他嘢先可預訂咁怪雞?
ZARD 發表於 12-12-2014 10:35 PM
做會員一係就平D,一係就可預訂先合理。
點會係會員仲要買其他嘢先可預訂咁怪雞?

呢種形式銷售手法真係幾乞人憎!
已經有一段長時間冇長篇大論,冇辦法… 都要呻下。買普通版算,ai會場有就有,冇就比埋ht 賺,再唔係課金Pes算數。250 quota, 好似問eb 乞咁… 做eb會員真係悔不當初。ht member 連續中第二年,雖然唔係永久,但起碼都有野我想要,而又肯定訂到,尼d 對真玩家黎講係一份尊重。eb 比唔到尼種尊重我,連Whatsapp都冇… 就算有又話要食死貨,Jordan之後,相信好多師兄都唔再中尼d 陷阱。