Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] AI 要來了...

會員要0係ENTERBAY門市買嘢, 先可以預留一隻. 限40
究竟點架?
一頭霧水
買野… 有冇話又要買夠3000以上… 我真係怕晒佢d 銷售手法…… Jordan 以後都幫襯小左。
只係講由12號開始, 0係門市買嘢, 就可以登記預留. 只得40個quota. 詳情要再等enterbay公佈.

哩間野做生意真係唔知佢想點
自從買左紅黑jordan 之後已經冇幫襯佢地...

依家隻iverson 本身都有興趣既.佢咁搞法就真係對唔住喇,你留番自己玩飽佢啦
人地果邊就算限量起碼都叫做有個網上抽籤你玩下..

下.....40隻?? 還要幫襯其他野先留得??? 咪玩啦, 要買既一早買哂喇, 你又唔係出好多PRODUCT, 咁我做會員儲下分,還有咩用??? 假假地人地會員都9折,又或一定有限定版, 你唔那係咁小家下嘛? ENTERBAY?
ENTERBAY... 好心啦...
好彩限定件街場衫,唔係好吸引...買普通算
黑色波衫d物料好似怪怪地...唔系令身架咩?
saga2005 發表於 9-12-2014 07:18 PM
哩間野做生意真係唔知佢想點
自從買左紅黑jordan 之後已經冇幫襯佢地...

無計
有錢仔玩玩具,純粹為興趣
好明顯唔係想賺錢
會員先可以買特別版,哈,enterbay你真係好_野。
EB 又分VIP 及會員,攪到咁煩,買隻玩具都要咁攪
已經唔想再買ENTERBAY D野, 佢Marketing班人係咪有問題, 成日搞到D人唔想買
好似好混亂咁唔知點買
唉,過多排先算,買唔到隻figure買件ai champion jersey補數算
佢其實想點賣嫁......
個40個係咩Quota?特別版已經限會員.
如果普通版都咁多限制,真係有heat 都比佢攪到無引