Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] AI 要來了...

ZARD 發表於 8-12-2014 07:58 PM
今日蘋果日報
http://hk.apple.nextmedia.com/supplement/tech/art/20141208/18958939

Thanks. 好彩我志在公牛三皇
老實人 發表於 8-12-2014 08:06 PM
會唔會同佐敦一樣高?

應該以真人比例,好似D.Rose矮一樣
chungyuihing 發表於 8-12-2014 08:16 PM
Thanks. 好彩我志在公牛三皇

只係限250套(有多套街服、波鞋)在會場賣,之後普通版在街舖實買到。
250 套都幾難買到~
2. ENTERBAY 艾佛遜會場限量品
另一間同樣衝出香港並世界知名的品牌 ENTERBAY 亦會參展 TOY SOUL,將於展覽期間推出 1:6 NBA 球星系列-艾佛遜的蠟像級 Figure,擁有兩款頭雕、主客場兩套波衫、多件配件等,會場限量 250 套,極具收藏價值。另外亦有 1/4 Jordan、寧采臣、Mr.Bean 等其他 Figure 在場發售,亦有會場限定優惠。

詳細資料:https://www.facebook.com/enterbayofficial?fref=ts

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

▲有非常多配件的會場限量版艾佛遜 Figure。
件街場丐幫衫,好心唔好攪呢D限定啦!最大件事下批正常又唔知要等幾耐。
最緊要係普通版好似小佐對4代,特別版先有,
唔知排唔排好,如果排唔知洗唔洗排通宵?
heewing 發表於 8-12-2014 11:01 PM
2. ENTERBAY 艾佛遜會場限量品
另一間同樣衝出香港並世界知名的品牌 ENTERBAY 亦會參展 TOY SOUL,將於展 ...

1888 出手好重喎,普通版平ㄧ舊
http://hk.apple.nextmedia.com/supplement/tech/art/20141208/18958939
做enterbay member 連個quota 都冇… 淨可以買普通版,咁真係再冇動力再續尼個member...
如果普通都有兩套波衫, 我直接買普通版算了...

但希望對紅色AI鞋係包係普通版入面
Anfernee615 發表於 9-12-2014 12:44 PM
如果普通都有兩套波衫, 我直接買普通版算了...

但希望對紅色AI鞋係包係普通版入面

紅色果對係佢當年拎mvp果時着!一定會有!冇我一定唔買:74:
各位尊貴的Enterbay 會員您好,
相信各位都有留意 Enterbay 將會在12月19日-21日的九展Toy Soul 首度推出Allen Iverson. 當中更有會場限量版, 只限會員購買。 VIP 和 Premium 會員更有機會優先預留限量版Iverson, 詳情會稍後再whatsapp 各位會員。此信息不作回覆,多謝!
我係會員,咁唔使排隊lu~
好彩有ching俾d壓力佢地????
有機會ONLY, DETAIL 都唔知... 起碼可以O係門事留一隻NORMAL 啦