Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] AI 要來了...

chungyuihing 發表於 15-12-2014 01:51 AM
啲分可以當錢洗,上次我扣完分用八百幾入咗隻Van Damme

1 分當幾多錢? {:3_126:}
好似話18,19,20 排有得買,聽語氣好似好多貨,唔係傳聞中只得40隻,大家放心! 40隻分別係預留,到時唔洗排就買到.
限定版只賣比會員同有限數
普通版係人都買得,大貨!
宇宙之王者 發表於 15-12-2014 02:22 PM
好似話18,19,20 排有得買,聽語氣好似好多貨,唔係傳聞中只得40隻,大家放心! 40隻分別係預留,到時唔洗排就買 ...

限定已經公報左係250隻預留40,者係到時得210隻比fans搶,無限既係普通版,賣完就落單等出貨,除非你非限定不入,路係既路使點排都好正路,只係做佢會員同街客無分別,條氣點到有D頂住
hoho10120998 發表於 15-12-2014 03:14 PM
限定已經公報左係250隻預留40,者係到時得210隻比fans搶,無限既係普通版,賣完就落單等出貨,除非你非限定 ...

每次做會員,都只係果一次有著數,到下一隻時,又有新玩法,總之搞來搞去都係要買野先有預留!
hoho10120998 發表於 15-12-2014 03:14 PM
限定已經公報左係250隻預留40,者係到時得210隻比fans搶,無限既係普通版,賣完就落單等出貨,除非你非限定 ...

得咁少? 咁肯定排都唔到我啦~ (如果想入的話):60:
I had very bad experience, the lady will ask you whether you want to buy other EB products and it takes more than 5 minutes for each customer at the ONE AND ONLY ONE cash counter.  Even all customers have already chosen what to buy, the nice VP will keep asking you again and again.  Finally, it takes more than 1 hour in the queue for payment and another 30 mins for checking the product.

I prefer to buy at the shop later. :42:
ENTERBAY 話250 。我就唔會信。。。。

如果真係得250 。佢仲唔整獨立編號咩 !!
希望買到限量版。。。無咁多人排隊就好喇
EB既限量版可以放心,賣到出年都仲有!!!
例子有貓王,哥哥,黑JORDAN
好彩捱到動漫/特別假期,可能仲有特價/贈品
FB話要排油站。10度唔知有幾多人通宵呢?
聽朝去搏下
其實我唔明,我有 eb 會員咭,但無收過 wtsapp msg,咁明天我可否買特別版?
衷心拜服今晚排通頂既朋友仔
為多套公仔衫,理性話我知唔值,買唔到等人玩悶玩厭,二手算,十二月全力 Hottoys
其實eb響 fb 應該up下吧,應該無人會為左套野排凍街