Toysdaily 玩具日報

樓主: wingjapan123

[非官方產品] 無限合金百獸王

Where can pre-order ?
how much ?
WINGRAINWING 發表於 3-11-2014 09:55 PM
Where can pre-order ?
how much ?

現時點有得訂!!自己去望望
支持一隻, 支持本地開發. 收工去訂

開箱文雖已寫好,但多得某君既{:3_127:},暫決定不在 TD 登出,敬請各位原諒
如果你咁好眼力睇到呢段字,抵你有得睇已在 TOYSBUDDY 登出的開箱文,請 pm 我取link,謝謝 ..
benbenben4213 發表於 5-11-2014 12:33 PM
開箱文雖已寫好,但多得某君既,暫決定不在 TD 登出,敬請各位原諒
如果你咁好眼力睇到呢段字, ...

我????對不起!!!!!!!!!!
wing 兄, 我估Ben 兄是指另外一個post 的 75兄吧
wingjapan123 發表於 5-11-2014 01:50 PM
我????對不起!!!!!!!!!!

wing 兄,唔好意思,唔關你事,唔駛講 sorry

只係有人一而再、再而三地硬屈我朋友的產品和十五機有聯繫,所以感到不滿

其實我個人覺得十五機是出得很好的,有合金有可動

只是時不與「它」,再加上「有心人」一沉百踩才會淪落到如斯慘況

我就係怕左呢班「有心人」,所以一路都唔係 td 發放消息

好啦,我最唔想見到既事出現嘞,唯有再次收收埋埋啦

呢 D 未就係一粒老鼠屎整衰成窩粥囉

benbenben4213 發表於 5-11-2014 02:04 PM

只係有人一而再、再而三地硬屈我朋友的產品和十五機有聯 ...

如果件玩具是好,  你點解要sad?  其實你有無見到熱x同x, 誠x社走出hard sell 自己件product QC點好? 香港人好smart,  邊件垃圾 或 邊件精品, 香港人識分. 5系話自吹.:78:
不用理會其他人,總之我就訂能左,但都支-持 Ben 兄-開箱 post
leungfrankie999 發表於 5-11-2014 03:51 PM
不用理會其他人,總之我就訂能左,但都支-持 Ben 兄-開箱 post

e招無用, 香港人真系好醒, :36:   .我個人會先等玩評:78:
benbenben4213 發表於 5-11-2014 02:04 PM

只係有人一而再、再而三地硬屈我朋友的產品和十五機有聯 ...

BenBenBen, 感謝您前來訪我, 我只是一個有邏輯和有理性的香港人.
只要有誠意, 一定會有人欣賞嘅, 支持本地創作!!
lok302007 發表於 5-11-2014 05:26 PM
BenBenBen, 感謝您前來訪我, 我只是一個有邏輯和有理性的香港人.

lok302007,唔駛多謝我喎,係我多謝你至真

我真係唔應該係 TD 發帖的

有麝自然香,等到時多 D 人玩過,有玩評大家先決定買唔買啦

我唔再多講嘞

wing 兄,請check pm
已睇報告。

加油!