Toysdaily 玩具日報

樓主: wingjapan123

[非官方產品] 無限合金百獸王

再一次多謝各位支持呀
Sorry Sorry wing 兄,騎劫了你的 POST,請你見諒
請問師兄
若係目前已是生產階段

有幾個問題想請教
(1)最終配色係否已拍板
    都希望有金屬光澤,感覺較具展示機能!!

(2)師兄有提及
    黑獅跟兩臂有改進連結關節
    不知係否有相可分享
    都幾擔心合體後
    會有軟手d狀況發生

(3)若係合金比率高
     獅子站立時
     會否有軟趴趴的現象???
     因合金玩具都幾怕關節強度不足!!!

謝謝師兄:shy:
:42:十五機事件讓我撻訂唔見左“2舊水”仲悠有餘悸,呢次都係睇定D為妙~~~~!
弄內洋太 發表於 31-10-2014 01:02 AM
十五機事件讓我撻訂唔見左“2舊水”仲悠有餘悸,呢次都係睇定D為妙~~~~!

你咪算好咯,我呢d原價入就真係.... 希望呢隻做好d,等現貨減價先買
benbenben4213 發表於 31-10-2014 12:03 AM
Sorry Sorry wing 兄,騎劫了你的 POST,請你見諒

哈哈!無所謂!最初係你問我相從何來!又有師兄問有無新相!你的私藏相令我們大開眼界!我都希望有好的玩具出現!我都係玩家!近來好多人問!點解翻出又翻出!百獸王!
答案好簡單!就係未有一件玩具,能一步到位!令到大家收貨!希望你朋友的出品是這個!
人大了不會太執著!玩具的出現係。。。。乜!大家係咪忘記了!不是去找百分百的原全改變!其實係追求一個美好的回憶!我係玩家!我不會日日拿上手玩!所以長久!放得長久!才是我考慮因數!有時會想!點解人地舊合金可以存到現在!希望你朋友也要注重這一點!好多玩具如果能在2-30年後都會有人讚!才是一個玩家出玩具的王道!!
呢隻無論外型 & 可動性已唔錯, 經典 pose 都能做到, 更勝以前鬼佬版出的百獸, 但今次呢隻質量會怎樣?就要各買家自行決定!百獸Fans 當然會入啦, 考慮唔入也有, 無論怎樣只係大家把玩具分享下, 勿動氣, 不喜勿插!
benbenben4213 發表於 30-10-2014 01:20 AM
代朋友多謝師兄對百獸王既厚愛

不過朋友再三叮囑小弟奉勸各位師兄還是先將心態調整一下,才作購買,避 ...

支持細廠繼續努力!
唯一價錢如果可以低d會吸引d,二萬二円同質素比有少少卻步。
我會睇咗各師兄報告,然後先決定入唔入!十五機前車可鑑·:67:
十五機事件:cool:

Haha!二件商品來!
ben兄都話咗唔關15機生產商事, 大家等有現貨, 睇過再作評論佢做得好唔好喇! 話唔定好正呢?? :D

對不起各位,因正在趕工打緊開箱文,所以暫停回覆幾日

不過新 POST 裡頭應該會解答到大家所關心既問題既

俾幅相大家頂住癮先

遲幾日見嘞

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
benbenben4213 發表於 3-11-2014 01:47 AM
對不起各位,因正在趕工打緊開箱文,所以暫停回覆幾日

不過新 POST 裡頭應該會解答到大家所關心既問題既 ...

正丫丫哈哈哈!幾時有現貨