Toysdaily 玩具日報

樓主: wingjapan123

[非官方產品] 無限合金百獸王

先唔理私人恩怨,有事要通知各位支持百獸之王者的朋友

接朋友來電,據佢講為琴日COLLECTION DX 出左段片後,引起極大回響(尤其尾段比拼), 所以 D 鬼佬玩家周圍 FORWARD

當中有人唔 LIKE 非官方物品在周圍宣傳,所以向 FACEBOOK 投訴佢地,以致「被消失」

此事非朋友所料到,所以為免進一步受到禁制,所以決定自行關閉網站,待事情冷卻後再開放

佢話亞洲呢邊不受影響,貨品如期推出,係香港、台灣訂左既朋友可放心(個別例子除外)

暫時我收到既資訊係咁多,有最新消息會第一時間通知大家
wingjapan123 發表於 11-11-2014 11:52 PM
先說!!!!我係真正玩家!!!
唔係人地的寫手!!!

Ching好多正嘢! :shiny: 好羨慕! :$
benbenben4213 發表於 12-11-2014 12:06 PM

接朋友來電,據佢講為琴日COLLECTION DX 出左段片 ...

that's good wish everything ok, when i got this toy i'll post report. thanks
benbenben4213 發表於 12-11-2014 12:06 PM

接朋友來電,據佢講為琴日COLLECTION DX 出左段片 ...

會唔會好似之前隻 q 版咁

無拉神變有拉神:DD
cchong420 發表於 12-11-2014 12:41 PM

無拉神變有拉神

之前的Q版外型係咪跟到足?
taken 發表於 12-11-2014 01:58 PM
之前的Q版外型係咪跟到足?

呢個唔清楚:(:(:(
cchong420 發表於 12-11-2014 12:41 PM

無拉神變有拉神

Q版是TOYNAMI有份插手先出到有版權VERSION.

TOYNAMI自己本身有件正常版合金未賣完, 短期都應該唔會引入一件產品打自己.
頭像被屏蔽
redfish 發表於 12-11-2014 02:12 PM
Q版是TOYNAMI有份插手先出到有版權VERSION.

TOYNAMI自己本身有件正常版合金未賣完, 短期都應該唔會引 ...

咁Q版未拎到版權前係咪跟足呢?定係拎到版權再修改推出?thx
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
taken 發表於 12-11-2014 02:28 PM
咁Q版未拎到版權前係咪跟足呢?定係拎到版權再修改推出?thx

冇版權版REVIEW, 我看不出有何分別
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... read&tid=209420

benbenben4213 發表於 28-10-2014 11:43 PM
其實呢 D 相係小弟既,只係班大陸契弟偷左我在友台既相放去淘寶用O者
基本上,無限合金的相片在香港只有我 ...

你冇野呀?出成咁即係逼我買姐!{:1_377:}
睇圖覺得吾錯,吾理會吾會插水,已訂
joseph1106 發表於 12-11-2014 02:28 PM
左膠同共產/獨裁者一樣可惡!

相信是版權持有者投訴, 和左膠同共產/獨裁者沒有關係.

TOYNAMI賣緊隻貴價30周年, 你整隻野類似的東東出來, 版權持有者唔搞你至奇.